A legjobb nyári tanácsaink egybegyűjtve

A legjobb nyári tanácsaink egybegyűjtve

A legjobb nyári tanácsaink egybegyűjtve

A blogbejegyzéseinket már a kezdetektől olvashatjátok. Igyekeztünk mindig valami érdekesről is írni vagy éppen hasznos tanácsokat is adni az eltelt évek alatt.

Mivel a nyár még valószínűleg a szeptemberi hónap elejét is érinteni fogja összegyűjtöttük nektek az eddigi legjobb nyári tanácsainkat. Természetesen a nyári időszak legfontosabb tanácsai a fürdőruhákhoz kötődnek, hiszen fontos tudni, hol, mikor és mire szeretnénk használni a fürdőruhát. Hasznos nyári tanácsaink első témáját a Tökéletes fürdőruha – tökéletes nyár! blogbejegyzésünkben lehet elolvasni.

Azoknak, akik nem ismernék a fürdőruhatípusokat, korábban összegyűjtöttük a fontosabbakat, az ismerteket és az ismeretleneket a Fürdőruha kalauz – bemutatjuk a fürdőruha-típusokat című blogunkban. A bikini története mellett az egyrészes fürdőruhák világába is elkalauzoltunk benneteket: Egyrészes fürdőruha – Mikor érdemes ezt a típust választani? De nem csak a hölgyekkel foglalkoztunk! A jó férfi fürdőruha testalkat és habitus függő blogunkban a férfiakat segítettük.

A következő fontos kérdés a nyári fehérneműk tekintetében az éjszakákhoz kapcsolódik. A nyári időszakban, a hőség miatt, sokan nehezebben lehet az alvás és könnyen felborulhat az alvási ritmus. A pihentető nyári alvás bejegyzésben van egy két tipp a nagy melegre. De korábban szóltunk már a szatén hálóing hűsítő hatásáról is a Szatén hálóing – a nyár slágere blogban. Nemcsak nyáron merül fel az alvás során, hogy Pizsama, hálóing vagy semmi?, ezért ezt a témát is körüljártuk.

Harmadik gyakran emlegetett nyári témakör és a Fehérnemű nyári ruhák alá blogbejegyzés pontosan abban segített, amire a címe is utal.

Végül minden nyáron van egy elmaradhatatlan témakör, amely a strandkellékek és strandruhák világát és legfontosabb kérdéseit öleli fel. Ráadásul az idei dopamin trendhez is igazodik. Néhány ötlet a strandkalapokhoz, a strandtáskákhoz vagy a strandruhákhoz.

A plusz egy a nyári tanácsaink között az a fontos blog – ha már ajánlunk, akkor legyen teljes –, amely néhány alapvető szabály betartásával segít abban, hogy sokáig jók és szépek maradhassanak a melltartók, a bugyik és a bodyk.

Share this post