Egyrészes fürdőruha – Mikor érdemes ezt a típust választani?

Bonatti egyrészes fürdőruha – Mikor érdemes ezt a típust választani?

Egyrészes fürdőruha – Mikor érdemes ezt a típust választani?

Most, hogy elérkezett a strandszezon, előtérbe kerültek a szebbnél szebb és különlegesebbnél különlegesebb fürdőruhák.

Kedvünktől, stílusunktól és alakunktól függően rengeteg fazonú és színű fürdőruha közül választhatjuk ki a számunkra legideálisabbat. Most azt a kérdéskört járjuk körbe, mikor érdemes egyrészes fürdőruhát választani. A bikinivel szemben az egyrészes fürdőruha mindig a „helyén marad” és aktívabb mozgás, illetve sportolás közben nem kell feszengeni a kikandikáló testrészek lehetősége miatt. Tehát vízisportokhoz a lehető legideálisabb választás. De az már rég nem igaz, hogy az egyrészes fürdőruha csak sportoláshoz alkalmas.

Az egyrészes fürdőruha előnyei

Az egyrészes fürdőruhák manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek. A testalkathoz leginkább illő, legelőnyösebb darabokkal elrejthetőek azok a területek, amiket nem szívesen mutogatunk és kiemelhetőek azok az adottságaink és testrészeink, amiket igazán megéri láttatni. ;-). Sőt, hordható egy sorttal úgyis, mint egy felső. Csak a megfelelő szabás, minta, szín és fazon megválasztása a siker kulcsa és az egyrészes fürdőruha a legjobb barátunk lesz.

Csajosan sportos

A 20/71-es egyrészes Bonatti fürdőruha egy igazán igényes, trendi és nőies darab. Mivel fekete alapon két hosszanti fehér csíkkal van díszítve, mely a lábaktól indul és végigfut a testen egészen a nyakig, optikailag hosszítja a felsőtestet, a derék vonalát és magasabbnak is látszódhatunk benne. Szépen ívelt, fehér csíkkal keretezett dekoltázsa, divatos díszcipzárja és nyakba köthető felső része nem egyszerűen csak trendi, hanem kiemeli a melleket is. Ezt még jobban támogatja a mellrész szabása is. A hátsó, háton lévő pánt, illetve kapcsolójának segítségével az extra tartás mellett a napozáshoz is szépen kivágott hátrészt kapunk. De a bekapcsolt pánt miatt biztosak lehetünk abban, hogy az intenzívebb mozgás során is minden a helyén marad. Ezzel az egyedi és igazán csajos darabbal egyszerre lehetünk csinosak és sportosak.

Bonatti 2020 strandkollekció - női egyrészes fürdőruha 20/71Bonatti 2020 strandkollekció - női egyrészes fürdőruha 20/71

Egyedi fazon, trendi virágminta

Aki pont annyira szereti a csajos, virágmintás darabokat, mint az úszást, azok számára a 20/67-es egyrészes Bonatti fürdőruha lehet a legjobb választás. Féloldalas, fodros kialakításának köszönhetően ez egy igazán 2020-as trendet követő egyedi, stílusos és igazán nőies darab. Bár féloldalas vállú fazon, a jó hír az, hogy van egy vékony levehető pántja. Ennek hála, biztos tartást ad, így úszáshoz is tökéletes, de kedvünktől függően el is távolíthatjuk. Ezt az egyrészes fürdőruhát egy farmersorttal és egy trendi 20/226 strandtáskával kombinálva tökéletes nyári outfitet kaphatunk.

Bonatti 2020 strandkollekció - női egyrészes fürdőruha 20/67Bonatti 2020 strandkollekció - női egyrészes fürdőruha 20/67

Bohókás fekete csodák

Ha a fekete szín a kedvencünk, akkor találhatunk egyszínű, feliratos és színkombinációs egyrészes Bonatti fürdőruhákat is az ide nyár kínálatában. Lehet kifejezetten úszáshoz való, hátul mélyen kivágott, érdekes nyakrésszel kialakított vagy vicces feliratos, biztosak lehetünk benne, hogy a Bonatti kényelem az egész nyarat szebbé és jobbá teszi.

Bonatti 2020 strandkollekció - női egyrészes fürdőruha 20/74Bonatti 2020 strandkollekció - női egyrészes fürdőruha 20/63Bonatti 2020 strandkollekció - női egyrészes fürdőruha 20/62Bonatti 2020 strandkollekció - női egyrészes fürdőruha 20/61

Ha pedig napozni is szeretnénk, választhatunk az egyrészes fürdőruhához olyan bikiniket, amelyek anyagában, fazonjában egy teljes kollekciót adnak az idei nyárra.

Nagyon sok izgalmas darab várja a Bonatti webshop online piacterén, ráadásul a rendelt termék akár 1-2 nap alatt meg is érkezhet. Kövessen bennünket Facebookon és Instagramon is!

Oszd meg ezt a bejegyzést!