Kik vagyunk

Kik vagyunk?

A Bonatti olyan hölgyek és urak viselete, akiknek fontos, hogy a ruha alatt is jól nézzenek ki. A kínálatban megtalálható minden, amire egy mai modern nőnek és férfinak szüksége lehet.

A Bonatti fehérneműk a természetes anyagoknak köszönhetően nagyon kényelmes viseletek és tökéletesen illeszkednek a test vonalához, a szabadság és a kényelem érzését biztosítva, ugyanakkor megfelelve a folyton változó divatigényeknek is.

A Bonatti női és férfi fehérneműk egyedisége abban rejlik, hogy olyan termékeket és termékcsaládokat kínál, ahol egy-egy anyag vagy minta visszaköszön a különböző funkciójú termékekben. Egy hálóinghez vagy pizsamához megtalálható az ugyanolyan mintázatú melltartó, női alsó, valamint köntös vagy akár az otthoni lábbeli is.

Bonatti Európában

Számos európai országban van Bonatti márkaüzlet, így Olaszországban, Svájcban, Svédországban, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában és Bulgáriában is.

Minden évben minimum két új kollekció kerül a piacra, melyben a tervezők figyelembe veszik az időszak trendi színeit és formáit. A nyári szezonban a tavaszi és a nyári színekben pompázó fehérnemű mellett trendi és kényelmes női és férfi fürdőruha-kollekció biztosítja a Bonatti egyediségét. A téli időszak a karácsonyi kollekcióval egészül ki és már november végén a boltokba kerül a Mikulás, illetve a karácsonyi kollekció, mellyel az ajándékozást is megkönnyítjük vásárlóink számára.

Mindazok számára, akik értékelik a szabad mozgást, a kényelmet, a praktikumot és a minőséget, de emellett követik a divatirányzatokat is, a BONATTI a tökéletes választás.

Bonatti Magyarországon

2017 szeptemberétől végre Magyarországon is kapható a több mint egy évtizedes múltra visszatekintő Bonatti márka. Az első Bonatti Fehérneműbolt a Széphalom Bevásárlóközpontban nyílt. Ezt követte a dunakeszi üzletünk, a Dunakeszi Auchan Áruház Korzón. A Dream Shopping Kft. kizárólagos joggal látja el a Bonatti fehérneműk magyarországi képviseletét, és rövid időn belül további üzletek megnyitását tervezzük.

Arc a Bonatti Magyarország mögött

Ismerd meg Dauner Katalint, a Dream Shopping Kft. megalapítóját és tulajdonosát!

„A Bonatti kényelmes, puha érintésű fehérneműi egyedülálló módon adják meg viselőjének azt a „mintha rajtam sem lenne” érzést, ami a hölgyek 90 százaléka számára alapvető elvárás. Amikor először találkoztam a Bonattival, nagyon alaposan körüljártam a márkát és csak azután döntöttem úgy, hogy ez az a brand, amelyik mellé oda tudok állni, miután saját magam is, majd a családommal is kipróbáltattam. Az anyagokat leteszteltük, mosás után is megvizsgáltuk és nem csalódtunk. A saját tapasztalatom alapján bátran ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki és lelje örömét a Bonatti fehérneműk viselésében.”

A küldetésünk

Egész nap jó érzést biztosítani a hölgyeknek a puha érintésű, kényelmes Bonatti fehérneműkkel, és ezzel megadni nekik a „mintha rajtam sem lenne” érzést.


Történetünk

Dunakeszin nyitott a 2. Bonatti márkaboltja
Bonatti fehérnemű márkabolt nyitás pic 3

Néhány statisztikai információ

0
+
TERMÉK
0
+
VARIÁCIÓ
0
+
NŐI FEHÉRNEMŰ
0
+
FÉRFI FEHÉRNEMŰ