Légy magabiztos, éld át a "mintha rajtam se lenne" érzést a kényelmes és puha Bonatti Fehérneműkkel!

Kik vagyunk

Kik vagyunk?

Dauner Katalin vagyok, a Dream Shopping Kft. megalapítója és tulajdonosa. Három gyermekemmel és férjemmel boldog családi életet élünk.

Folyamatosan azt keresem, hogyan tudok segíteni a hozzám hasonló hölgyeknek, hogy az életük teljesebb legyen és minél több örömöt és sikert élhessenek meg. Így találtam rá a Bonatti fehérnemű márkára. A legtöbb hölgynek és szerencsére már sok férfinak is – egyáltalán nem mindegy, mit visel a ruha alatt. Szeretne jól kinézni, ezáltal jól érezni magát a fehérneműben is.

A Bonatti kényelmes, puha érintésű fehérneműi egyedülálló módon adják meg viselőjének azt a „mintha rajtam sem lenne” érzést, ami a hölgyek 90 százaléka számára alapvető elvárás. Kipróbáltam és én ezt már személyesen is megtapasztaltam. Tudom, hiszen már megéltem, mennyire magabiztosságot romboló egy kényelmetlen melltartó, vagy egy női alsó. Ezért, amikor a Bonattival találkoztam, először nagyon alaposan körüljártam a márkát és csak azután döntöttem úgy, hogy ez az a brand, amelyik mellé oda tudok állni,  miután saját magam is, majd a családommal is kipróbáltattam. Az anyagokat leteszteltük, mosás után is megvizsgáltuk és nem csalódtunk. A saját tapasztalat után bátran ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki és lelje örömét a Bonatti fehérneműk viselésében.

A küldetésünk: Egész nap jó érzést biztosítani a hölgyeknek a puha érintésű, kényelmes Bonatti fehérneműkkel, és ezzel megadni nekik a „mintha rajtam sem lenne” érzést.

E küldetés szellemében hoztam létre az első Bonatti márkaboltot, ahol a hölgyek annyi fehérneműt próbálhatnak fel, amennyit csak akarnak, mindaddig, amíg megtalálják, amit keresnek.

Kollégáimmal, szakértelmünkkel igyekszünk minden hölgynek segíteni, hogy megtalálja a számára leginkább megfelelő fehérneműt és annak viselése közben önbizalommal telve, magabiztosan élje az életét. Gyere el te is hozzánk és tesztelj minket! Mi vállaljuk a kihívást!


Történetünk

Dunakeszin nyitott a 2. Bonatti márkaboltja
Bonatti fehérnemű márkabolt nyitás pic 3

Néhány statisztikai információ

0
+
TERMÉK
0
+
VARIÁCIÓ
0
+
NŐI FEHÉRNEMŰ
0
+
FÉRFI FEHÉRNEMŰ
0
+
MUNKATÁRS
0
%
ELÉGEDETTSÉG