Bájos csipkés tavaszi fehérnemű-kollekció

Bájos csipkés tavaszi fehérnemű-kollekció

Fehérneműink tökéletes kiegészítője a csipke. Minden Bonatti-kollekcióban akad egy-két igazán különleges csipkés fehérnemű.

A fehérneműk elengedhetetlen részei öltözékünknek nap mint nap. De nem volt ez mindig így, sőt mi magyarok – ahogy ezt már korábban meg is írtuk – külön eldicsekedhetünk vele, milyen sokáig éltünk igencsak szabadosan.

De a régebbi korok emlékeit félretéve, elmondhatjuk, hogy a mai világban, a túlnyomó többség részére, nem csak könnyebbséget jelent a fehérnemű viselete, hanem ez is a természetes. Mindennapjaink során azonban most is folyamatosan tapasztalhatjuk, milyen fontos, hogy jól válasszuk meg, mit húzunk a nadrág, szoknya vagy éppen a ruha alá. Az idei csipkés tavaszi fehérnemű-kollekció segít abban, hogy egy jó választással mindig és minden helyzetben igazi nőnek érezhessük magunkat.

A csipkés tavaszi fehérnemű-kollekció kínálatából minden alkalomra megvásárolható a megfelelő.

Biztosan mindenki számára ismerős helyzet az, amikor a nehezebb napokon vagy időszakokban nem kívánkozik másba csak a kicsit viseltes, kicsit kopottas, valami oknál fogva a kidobástól mégiscsak hosszú ideje megkímélt, bugyiba és/vagy melltartóba. Cinkos módon minden mosás után egy pár pillanatig megakad rajta a szemünk, de aztán eltesszük a fiókba és arra gondolunk, most már nemsokára tényleg megszabadulunk tőle. Hogyha ez már sokadjára történik meg velünk, akkor talán éppen itt az ideje, hogy egy kis változtatásra szánjuk el magunkat!

A Bonatti egyik legfontosabb küldetése a kényelem, minden fehérnemű esetében törekszünk a komfort minőségi megvalósítására. Ezt a mostani Bonatti csipkés tavaszi fehérnemű-kollekció termékeiről is el lehet mondani. A fordulatot az jelenti, hogy ha a Bonattitól kerül ki az új kedvenc fehérneműnk, most biztosan nem kell lemondanunk sem a kényelemről, sem a csábító nőiességről.

A csipkés bugyik esetében az idei kollekcióban igazán sok típusról beszélhetünk.

A csipkeanyag használata sejtelmessé vagy éppen sokat sejtetővé teheti fehérneműviseletünket. Találkozhatunk olyan fazonnal, amely több rétegű, amin inkább a minta dominál, de olyan típussal is, amely egy rétegből készült, így a mintát a bőrünk és az anyag játéka adja ki.

Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női bugyi - noi tanga also - BASILIA - P23  Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női bugyi - klasszikus noi also - DRINA - P23  Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női bugyi - brazil noi also - LEXY - P23

A csipkedíszítés említésekor nem mehetünk el a szexiség fogalma mellett sem.

Talán a csipkemintáról elsőre mindenki könnyen asszociál arra, hogy az érzéki finom nőiesség mindenkit elbűvöl. Az ilyen szép csipkés fehérneműkben (bugyi, melltartó, harisnyatartó, hálóing, baby doll, pizsama, köntös) nem csak a párunk tekintetét „ragaszthatjuk testünkre”, hanem a tükör előtt állva magunknak is igazán tetszhetünk benne. Így, ha a Bonatti csipkés fehérneműit viseljük, nem csak női létünk minden rezdülését élhetjük meg, de önbizalmunkat is növelhetjük! Ráadásul nem csak belső, de külső szépségünket is átélhetjük.

Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női harisnyatartó - BRUNELLA - P23 Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - JOLLY női melltartó D kosaras Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - LALA női melltartó B kosaras Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - NORINA női melltartó C kosaras 

A Bonatti csipkés tavaszi fehérnemű-kollekció között találhatunk most egy kialakításában igazán különleges megoldást is. Ilyen bugyik esetében a csipke, a kényelem, a nőiesség, a csinosság ugyanolyan nagy szerepet kap, mint a kollekció többi darabjainál, ugyanakkor a csípőcsontra eső két kis funkcionális karikadísz megbolondítja a fehérneműk kialakítását. Ezzel egy igazán új és különleges fazont kölcsönöz nekik, amely az egyszerűbb típust is felturbózza.

Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női bugyi - klasszikus noi also - ALPINA - P23 Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női bugyi - klasszikus noi also - ALPINA - P23 Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női bugyi - klasszikus noi also - ALPINA - P23

A kis karikadísz megjelenik a melltartók esetében is, de még a harisnyatartót is sokkal izgalmasabbá teszi.

Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - LEANDRA női melltartó C kosaras Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - FIOLLA női melltartó B kosaras Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női harisnyatartó - BRUNELLA - P23

A Delia P23 hálóing esetében rengeteg különleges és elragadó megoldást találunk. A finom csipke maga körvonalazza a dekoltázst, majd pátként fut fel a vállunkra. De itt a csodák még nem érnek véget! Az elölről elegánsabb, visszafogottabb hálóing igazi érdekességét a háta jelenti. A nyakát és a lenti anyagát két vékony pánt fogja össze, ami láttatni engedi a hátunk közepét.

Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női hálóing - DELIA - P23 Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női hálóing - DELIA - P23 Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női hálóing - DELIA - P23 Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női hálóing - DELIA - P23

Ha az előzőeknél egyszerűbb fehérneműket keresünk, de ragaszkodunk a csipkéhez, akkor sem kell megijedni! Mert a kollekcióban ez is megtalálható, ahogyan még sok más újdonság is.

Share this post