A lányok jobbak?

De legalábbis a lányok jobban csinálják.

A lányok jobbak?

De legalábbis a lányok jobban csinálják. És ez most nem egy feminista mozgalom, hanem inkább csak egy Bonatti-féle lélekerősítő fehérnemű.

Igaz, ezzel a szlogennel, hogy a lányok jobban csinálják, az élet több területén is találkozhatunk és még zenei együttes is van ezen a néven, de ez nem vette el a kedvünket, hogy egy egész fehérneműszett készüljön a lányok önbizalmának erősítésére.

Hugh Laurie szerint a lányok bonyolultak. A hozzájuk járó használati utasítás 800 oldal, amiből legalább négy fejezet hiányzik, rosszul van fordítva, és alig érthető. Szerintünk ez enyhe túlzás, a nők pofon egyszerűek! Viszont nagyon is sok olyan hölgy van, akire ráférne egy kis plusz önbizalom, ami szebbé teszi a hétköznapokat. Ez a fehérneműszett akár egy lelki tréningnek is felfogható. Egy olyannak, ami egy egész héten át tart és női erővel, bájjal, illetve igazi karakterrel és játékossággal ruházza fel tulajdonosát.

Tehát, ahogy megszokhattuk ez a Bonatti fehérneműszett is egy mágikus termékcsoport

a lányok, a nők, a hölgyek és a mostani hétvégéhez igazodva még akár az anyák számára is. Ez a fehérneműszett is szabadon párosítható és külön-külön is megvehető, így a néhány darabos és a sok darabból álló szett is megvalósítható. „A lányok jobban csinálják” fehérneműszett központi darabja a COLOMBITA P-20 női pizsama, aminek rövidujjú felső részére a szlogent nyomták, alsó része pedig hosszanti csíkos, kék és rózsaszín csíkozással. Ez egy rendkívül kényelmes, lágy esésű viszkóz pizsama.

A LENA P-20 női babydoll a pizsama rövid változata nyárra a melegebb időre. Azzal a csavarással, hogy inverz változatban a felső része kék, és változik a felsőrészre nyomott szöveg. A pizsama és a babydoll alsó része hidegebb időkben akár a TORY P-20 női hálóinggel is kombinálható. De a hálóing önmagában is egy igazán klasszikus és elegáns darab. Természetesen színében a rózsaszín dominál egy kis kék díszítéssel. Ez a három termék tökéletessé teszi az éjszakákat, az estéket és a reggeleket is. De, ha napközben is ezeket a ruhadarabokat viselnénk, akkor is nagyon trendik lehetnénk.

A hétköznapok alapdarabjait a fehérneműszett többi darabja, a FLORENTINA P-20 női trikó (a kék mintás passzol), az ugyanilyen mintájú ELEONORA P-20 melltartó (merevítő nélküli és egyébként sok-sok változatban is elérhető), illetve 3-féle női alsó (ANJA P-20 női alsó, ERIKA P-20 női alsóPETRA P-20 női alsó) egészíti ki.

A lányok jobbak?

 

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!