Hogyan válasszunk tökéletes fehérneműt a clean girl aesthetic eléréséhez?

Hogyan válasszunk tökéletes fehérneműt a clean girl aesthetic eléréséhez?

Hogyan válasszunk tökéletes fehérneműt a clean girl aesthetic eléréséhez?

A clean girl aesthetic egyre elterjedtebb stílus és TikTok trend, ami nem is csoda.

A több évig tartó heavy makeup és extrém öltözködés trendjei után, végre újra divatba jött a természetes szépség és a letisztultság! A clean girl aesthetic egyik legfontosabb elve, hogy az előnyös vonásainkat erőteljesen hangsúlyozzuk, közben pedig nem próbáljuk mindenáron elrejteni hibáinkat. Ezt a természetességet visszük bele mindennapi öltözködésünkbe, hajviseletünkbe és sminkjeinkbe. A divatirányzat fontos elemei közé tartozik továbbá a kifinomultság és a nőiesség. Miért ne határozhatná meg ez a fehérnemű viseletünket is?

Milyen fehérneműkre van szükség, hogy clean girl hatást érjünk el?

Ennek az aestheticnek (sajnos a kifejezés annyira új, hogy nehéz lenne megtalálni még a magyar megfelelőjét), mint bármelyik másik mini irányzatnak, megvan a sajátossága. Alapvetően kedveli a feketét és a fehéret, illetve a neutrális színeket, mint például a bézs árnyalatai, a homok- és krémszín. A színpaletta különlegessége a zsályazöld, ami egy gyönyörű, felkapott színárnyalat.

A ruhaneműk kiválasztásakor nem elég csak a színárnyalatra odafigyelni, ha a teljes clean girl aesthetic hatást szeretnénk elérni!

Lényeges a szabás, a típus és a díszítés is. Pontosan így van ez a fehérneműk esetében is. Az irányzat lehetőséget ad arra, hogy elfogadjuk testünket és annak tökéletlenségeit, de motivál is, hogy változtassunk, ha arra vágyunk. Ehhez nagy segítség, ha ismerjük a testünket és tudatosan, alakunknak megfelelő fehérneműt választunk. A jó választás segít hangsúlyozni az előnyöket vagy elrejteni a hibákat. Vigyázat, ez nem az alakformáló bugyit jelenti!

A bugyik terén az egyik legtutibb tipp a „magas” fazon, ugyanis az nem a csípőnél fog minket hangsúlyossá tenni, hanem a testünk egy vékonyabb pontján, a derekunkon. (Idősebbeknek jó hír, megint itt a Jane Fonda korszak!) A derék kiemelésével, sokkal vékonyabbnak és kecsesebbnek tűnhetünk. Nem kell új fehérneműket beszerezni, mert egy apró trükkel is elérhetjük a kívánt hatást, amihez megfelelő választás lehet a brazil bugyi, illetve a spagetti pántos tanga bugyi. Nem kell mást tennünk, csak csípőcsontunk fölé húzni a bugyit. Egyszínű, natúr árnyalatok a preferáltabbak, szóba jöhetnek még a pasztellszínek. Ez a fajta minimalizmus nem áldozta be a nőiességet és lehetővé teszi a szexit, hiszen válogathatunk a csipkés, szatén, selyem fehérneműk közül. A lényeg a kényelem, a visszafogottság és a természetes elegancia.

Bonatti fehérnemű - LIBRA J-22 - női tanga bugyi (fehér) - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - RENE J-22 - női tanga bugyi (fekete) - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - ADONIA J-22 - melltartó B kosár (arany) - IVY J-22 - női tanga bugyi (arany) - 2022 őszi/téli kollekció

Melltartók esetén is sokfajta szóba jöhet, legyen az merevítő nélküli, klasszikus, csipkézett, bralett szabású, de akár még egy sportmelltartó is. Néhány dolog van csak amire kifejezetten oda kell figyelni. Az egyik, amit a Bonatti létezésüktől fogva támogatnak, az a „mintha rajtam sem lenne” érzés, azaz maradjunk az egyszerű, kényelmes, de csinos fehérneműknél. A másik a sportos kényelem, ami azt jelenti, hogy egy egyszerű fehér sportmelltartót párosíthatunk egy elegáns blézerrel és nadrággal. Ezzel két legyet ütünk egy csapásra, mert megvalósul a lezser elegancia és a követjük a 2023-as a fehérneműk felsőruházatként megjelenítő trendjét.

Bonatti fehérnemű - MITRA J-22 - melltartó B kosaras - LEXY J-22 - brazil bugyi (fekete) - 2022 őszi/téli kollekció

Ez a trend az önkiteljesedésről és a nőiesség megéléséről szól, így fontos, hogy akinek ez egy kicsit is szimpatikus az mindenképpen élje ki magát benne.

A többiek számára is van egy jó hírünk, mert mindez nem azt jelenti, hogy örökké visszafogottnak és szolidnak kell lennünk. Talán minden beleférhet, ha a jóízlés határain belül maradunk és a kényelmet tartjuk szem előtt. Például, ki ne szeretne néhanapján felvenni egy dögös piros, egy virágmintás vagy egy csodás türkiz színű fehérneműt.

Share this post