Strandruha, kalap, táska – trendi kiegészítők a fürdőruhához

Női strandruha Bonatti fehér hímzett

Strandruha, kalap, táska – trendi kiegészítők a fürdőruhához

A strandoláshoz elengedhetetlen, hogy legyen egy kényelmes fürdőruhánk (Bonatti fürdőruha) és legyen nálunk legalább törölköző, naptej, napszemüveg vagy néhány fontos kiegészítő, mint a kalap, a strandruha és egy strandtáska, amibe akár mindezek bele is férnek.

A nyár és a strandszezon legfőbb kiegészítője egy könnyű nyári kalap. Bármilyen strandra is megyünk, legyen az homokos vagy kavicsos tengerpart, a Balaton, vagy csak egy kis tó, jó, ha van nálunk egy kalap. Amellett, hogy remekül feldobja a bikininket, azaz nagyban hozzájárul a tökéletes outfithez, még hasznos is. Megvéd a káros sugárzásoktól és a napszúrástól, leárnyékolja a szemet és a fejet, ezáltal a nagy meleget is enyhíti egy kicsit. Egy egyszerű szalmakalap is megteszi, de ha igényes vagy akkor a bikinihez színben, mintában illő darabot választasz, hogy stílusos legyél. Főleg azért, mert ezeket a nyári kalapokat nem csak a strandon viselhetjük. Nálunk lehet kapni olyat, ami jól jöhet a városnézéskor, a parton való csavargáskor, de akár a hétköznapokon is.

Bonatti fürdőruha kollekció  Bonatti fürdőruha kalappal  A bikini története

A strandruhák is fontos szerepet kapnak a vízparti kiegészítők között. Ezek a lenge, vékony, sokszor áttetsző vagy horgolt ruhák divatos nyári kiegészítők. Kényelmes viseletet biztosítanak, hiszen pont a vékony anyagból adódóan nem melegítenek, viszont ápolnak és eltakarnak, emellett nagyon kis helyen is elférnek. Ezek a tunikaszerű lenge ruhák nagyon divatosak, sokszor akár önmagukban megállják a helyüket és hasznosak a nagy melegben és a hűvös estéken is. Egy jó strandruha nem csak azok számára elengedhetetlen kiegészítő, akik nem szeretik fedetlen, fürdőruhás testüket mutogatni. Hiszen ezeket a ruhadarabokat felvehetjük a frissítőre való a sorban állás idejére, a partra vezető utunk során, de akár egy gyors városnézés alkalmával is, például egy sorttal kiegészítve.

Női strandruha Bonatti fehér Női strandruha Bonatti kék Bonatti fehér horgolt strandruha  Világoskék Bonatti strandruha

A strandtáska talán a legfontosabb kiegészítő a nyaralás során. Ebben visszük a korábban már említett strandfegyvertárat, mint a törölköző, a könyv vagy magazin, a nasi, a naptej, a napszemüveg és persze a pénztárca, illetve az iratok. Ezért fontos, hogy megfelelő méretű legyen, se nem hátizsák, se nem retikül. Anyagukat és kinézetüket illetően megszámlálhatatlan változatot találhatunk (minta, szín, díszítés), ami azonban az egyik legfontosabb, hogy könnyű legyen és praktikus. Legyen szó elegáns, egyszínű, egyszerűen mintázott, vagy nagy, feltűnő vidám darabokról biztosak lehetünk benne, hogy a Bonattinál megtaláljuk a számunkra megfelelőt. Nálunk akár a fürdőruhával megegyező, azzal összhangban lévő darabot is találhatsz.

  Bonatti bikini és strandtáska  

De nézzük a részleteket!

Ez a tengerparti matróz feelinget idéző elegáns kék-fehér csíkos kalap tökéletesen passzol még a pöttyökhöz is. Elegáns sötétkék masnijának, vékony csíkos mintájának és közepes méretű karimájának köszönhetően nem csak divatos, hanem igazán nőies és figyelemfelkeltő.

Női fürdőruha Bonatti bikini fekete-fehér kalappal

 

Egy egyszerű, fehér kalap mindig elegáns. A képen látható, horgolt mintázatú fehér csoda, nemcsak megvéd a nyári napsugaraktól, hanem kifinomult díszítésnek köszönhetően szinte bármilyen fürdőruhához tökéletes választás. Divatos és nem mindennapi. A fehér pedig sosem megy ki a divatból ezért ez a kalap nemcsak egynyári darab.

Női fürdőruha Bonatti bikini epres és fehér felső

 

Ez az első ránézésre egyszerű kalap, fogva tartja a pillantásunkat. Fejrésze sötétkék, karimája piros, sárga, narancssárga, világoskék szállal szövött, színes, vidám hangulatot ad. Ez ad igazi fiatalságot és életet ennek a kalapnak. A karima díszítettsége igazán egyedivé, ezzel együtt elegánssá teszi viselőjét.

Bonatti bandau bikini kalappal

 

Ez a fehér strandruha elegáns, kifinomult és nyárias. A piros-kék hímzett díszítés hosszítja a felsőtestet és feldobja a ruha egész kinézetét, a háromnegyedes ujj kényelmes szellős viseletet jelent. Bár a dekoltázsa viszonylag mély, de a klasszikus elegancia és az ízlésesség határain belül marad.

Női strandruha Bonatti fehér hímzett

 

Lenge, kényelmes és mintás. Mi kellhet még? Ez a fehér és zöld levélmintás strandruha igazán vagány és légies. Mindemellett a nagy levélminták idén még nagyon divatosak is.

 

A kötött vagy horgolt strandruháink között rendkívül gyönyörű és izgalmas darabokat lehet találni. Pontosan ilyen ez a ruha is. A finom csipkedíszítés a tökéletesen hangsúlyozza a női test szépségét és kifinomultságát. Tökéletesen passzol a fülledt nyári éjszakák hangulatához.

Bonatti csipke strandruha

 

A tengerész csíkos minta sosem megy ki a divatból, hiszen egyszerű, de mégis nagyszerű, ahogy a mondás is tartja. Ez a táska is tökéletes lehet szinte bármely bikinihez. A nagy pálmafa minta pedig különlegessé teszi annyira, hogy mégis kitűnjön a matrózmintás, csíkos tömegből.

Bonatti fürdőruha és strandtáska (csíkos)

 

Ez a fehér és aranyszínű táska igazolja, hogy nem szükséges a minta, elkerülhető az egyszínűség mégis megőrizhető az elegancia egy nagy mintás strandruha mellett is. Tökéletes választás azok számára, akik nem kedvelik a feltűnést és előnyben részesítik a kevesebb több elvét, de szeretnének egy kifinomult eleganciát és egy kis életet vinni a kiegészítőik közé. Ráadásul a táska belseje is aranyszínű, így még izgalmasabb a látvány. Ha ez nem lenne elég, tudunk ajánlani tökéletes kiegészítőkét egy, a táskával harmonizáló fehér-arany, arany masnival szegélyezett kalapot is.

Oszd meg ezt a bejegyzést!