A nyár nem csak a fürdőruhákról szól

A nyár nem csak a fürdőruhákról szól

A nyár nem csak a fürdőruhákról szól

Sajnos az egész nyár nem szólhat a nyaralásról, mert dolgozni is kell, sokszor a legmelegebb napon is.

Fontos, hogy mi hölgyek, ezekre a helyzetekre is megfelelően fel legyünk készülve, mert bár minden női ruhatárban szükség lenne egy-egy láthatatlan fehérnemű szettre, ezeket még nem találták fel. Így csak okosak tudunk lenni és trükközünk, ahol lehet.

2019-ben a stylistok szerint illik végleg leszámolni a kivillanó bugyikkal és a szilikonpántokkal is. Főleg azért, mert idén nyáron a természetesség is hódít. Kevesebb tömés, kevesebb merevítő, természetes formák.

Ilyenkor például előnyt élveznek a pillekönnyű, testszínű fehérneműk, melyek természetes anyagból, lézervágással készülnek. Mert a varrás nélküli darabok azok, melyek a legszűkebb ruha alatt is láthatatlanul megférnek.

női alsó - brazil fazon - bézs - Katia női alsó - brazil fazon - bézs - Tillybeige push up melltartó - Emma

A mostani nyár a láthatatlanság mellett szól még az élénk színekről, a vékony anyagokról és a praktikus pántrészekről is, mert ezekkel lesz elviselhető a meleg és könnyed, komfortos a nyár.

 

A Bonatti Fehérnemű 2019-es tavaszi kollekciójába tartozó ARIA P-19 melltartó kényelmes viseletet biztosít minden nap. Az enyhe push-up hatással kialakított balkonett kosaras melltartó a fazonhoz méltóan emeli ki a melleket. (A habtömés szükség esetén eltávolítható.) A melltartó levehető és állítható pántokkal rendelkezik, színeit tekintve bézs és fekete színben érhető el.

 Az ARIA P-19 melltartó enyhe push-up hatású balkonett kosaras melltartó.BELITA melltarto hagyomanyos fekete

A melegre való tekintettel ilyenkor hasznosak lehetnek a lenge csipkés darabok, amelyek a megfelelő helyen a szellőzést, de a pamutbetétekkel az egészséget is szolgálják.

Maura P-19 női tanga - nyár lenge fehérnemű A Valencia P-19 tanga egy alapvetően fiatalos csipke női tanga, népszerű fekete alapszínnel. Amelyet csipke tesz kihívó és szexi csipkés tangává.

Sajnos az egész nyár nem szólhat a nyaralásról, mert dolgozni is kell, sokszor a legmelegebb napon is.

 

A nyár újdonságaiért kövesd Facebook oldalunkat!

Share this post