Tanga, string bugyi

Tanga, string bugyi, női alsó

Tanga szabású női alsó jellegzetessége, hogy a feneket nem takarja el egyáltalán, az anyag a két ülőgumó közé simul. C string vagy G string néven is ismert.

Tanga, string bugyi – Bonatti kollekció

A Bonatti Fehérnemű webáruházban számos stílus és szín közül választhatja ki a neki megfelelő tanga női alsót! A tanga női alsók modern és kényelmes megoldást jelentenek a mindennapi viselethez, ugyanakkor csábító és vonzó megjelenést biztosítanak.

A Bonatti Fehérnemű webáruház tanga női alsói kiváló minőségű anyagokból készültek, így biztos lehet abban, hogy a Bonatti Fehérnemű ruhái kényelmesek és tartósak. Választhat a sima, egyszínű tanga női alsóktól az elegáns, csipkés változatokig.

A tanga női alsók nem csak praktikusak, hanem vonzó megjelenést is biztosítanak. Csábítsa el párját egy dögös tanga női alsóban, vagy érezze magát magabiztosabb és vonzóbb nőként az önálló viseletben. A tanga női alsók könnyedén kombinálhatóak a Bonatti Fehérnemű webáruházban kapható push-up melltartókkal és más alsóneműkkel is.

Ha minőségi, stílusos és vonzó tanga női alsót keres, akkor a Bonatti Fehérnemű webáruházunkbban megtalálja azt, amire vágyik. Válaszd ki a neked  megfelelő tanga női alsót!

Válogass a legjobb női alsók között! Válaszd a Bonatti minőséget és érezd jól magad a kényelmes és divatos alsóneműinkben!

Ha esetleg más női alsó is érdekelne a következő linkeken további női alsók találhatóak.

Brazil fazonú női alsó, brazil bugyi
Klasszikus fazonú női alsóink
Női alsó szettek

You've just added this product to the cart: