2023-as tavaszi fehérnemű-kollekció a nőiesség jegyében

2023-as tavaszi fehérnemű-kollekció a nőiesség jegyében

A felkavaró és mozgalmas évek után ez a tavasz végre már igazán a miénk, a nőké!

A tavasz mindig egy új kezdet. A természet számára maga az újjászületés, de mi emberek is érezzük a változást magunkon. A hideg és nehéz tél után végre elkezd melegedni az idő, felolvad a talaj, többet süt a nap, hosszabb ideig élvezhetjük a világosságot, és ezek miatt akár többet lehetünk a szabadban is. Lassan arra leszünk figyelmesek, hogy madárcsicsergésre ébredünk és a zöld rügyek, levelek, virágok, mintha csak a semmiből bukkannának elő ezerszám. A tavasszal együtt érkezik meg minden évben a Bonatti tavaszi fehérnemű-kollekció.

A 2023-as tavaszi fehérnemű-kollekció ismét csodaszép. Nagy szerepet kaptak benne a finom virágminták és a csipkék is. Na meg egy csipetnyi művészet is.

Már a korábbi évek tavaszi fehérnemű kollekcióiban is fel-feltűntek a virágmintás fehérneműk, mert a virágok jelképezik a tavaszt. De az évszak mellett más jelentéssel is bírnak, ha igazán mélyre szeretnénk menni a témában, elcsodálkozhatunk, hiszen majdnem minden virágnak külön jelentése van. De olyan is előfordul (például a rózsák esetében), hogy a szín is változtatja a jelentést. Kicsit tágabb értelmezésben azonban a virág motívum (többek között) a kedvességet, életörömöt, szerelmet, szeretetet, ifjúságot, békét jelképezi, de leginkább a nőiességhez kapcsolható!

A 2023-as tavaszi fehérnemű-kollekció is ezt próbálja átadni. Arra fekteti a hangsúlyt, hogy a fentebb említett érzéseket a viselője is átélje. A különböző bájos, virágos minták finoman díszítik a Bonatti fehérneműket: bugyikat, melltartókat, köntösöket, hálóingeket, pizsamákat, trikókat, baby dollokat. A mintázat egyáltalán nem próbálja túlságosan magára irányítani a figyelmet, nem válik túl harsánnyá, giccsessé. Egy-egy darab felvételekor, de akár egy egész szett összekombinálásakor (az egyező minták miatt ugyanis erre is lehetőség van!) kedves, vidám és igazán nőies összhatást tudunk elérni.

Amit még fontos hozzátenni az elmondottakhoz az a következő: attól sem kell tartanunk, hogy túl „kislányos” lesz a megjelenésünk, hiszen maga a minta és a fehérneműk fazonkialakítása is ellensúlyozza ezt.

Az egyik, sárga és kék virágokkal tarkított minta – szívünknek talán legkedvesebb – egy akvarell festmény benyomását kelti. A kollekcióban sokfajta fehérneműt találunk, ahol ez visszaköszön. Így, ha ízlésünket elnyeri, akár szetteket is összeállíthatunk belőle, ahogy azt már korábban is említettük.

Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női hálóing - FILIS - P23 Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női hálóing - FILIS - P23 Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női melltartó B kosaras - DEBRA P23 Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női pizsama - NIVES - P23 Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női pizsama - NIVES - P23

 

Emellett azonban más visszatérő virágmintákkal is találkozunk, mint például:

Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - JOLANDA női melltartó D kosaras Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női hálóing - MACARENA - P23 Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - MANJA P23 - női merevítő nélküli melltartó Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női bugyi - klasszikus noi also - ERIKA - P23 Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női bugyi - klasszikus noi also - ANJA - P23

A 2023-as tavaszi fehérnemű-kollekció mindezek mellett arra is lehetőséget ad, hogy ne csak az egyforma mintákat kombináljuk egymással, hanem akár fehér köntössel egészítsük ki hálóöltözetünket.

Bonatti fehérnemű - 2023 tavaszi kollekció - női köntös - JILL - P23

De ez még csak néhány gondolat az idei tavaszi kollekcióról. Mert ez a kollekció rengeteg izgalmat tartogat még magában!

Oszd meg ezt a bejegyzést!