Karácsonyi ajándék az utolsó pillanatban

Karácsonyi ajándék az utolsó pillanatban

Karácsonyi ajándék az utolsó pillanatban

Az utolsó pillanatra hagytad a karácsonyi ajándékvásárlást? Vagy csak valamiről megfeledkeztél? Ma még nincs minden veszve!

Karácsonyi ajándék Bonatti fehérnemű segítségével néhány nappal karácsony előtt? Egyáltalán nem elképzelhetetlen! Az egyértelmű, hogy az urak bármely termékünket választhatják ajándékba párjuk számára. Ráadásul egy Bonatti fehérnemű  ajándékozása által a férfiak saját maguknak is örömöt szerezhetnek. De mi a helyzet a többi szerettünkkel? Nekik milyen Bonatti termékeket adhatunk ajándékba? Következzék egy rövid ajánló, mely a hölgyeknek és az uraknak is segítségül szolgálhat!

Még, ha a férfiak szinte bármilyen Bonatti fehérneműt választhatnak kedvesüknek, a gyors döntéshozatalban azért segítünk, hiszen termékkínálatunk elég nagy. A fekete mindig jó választás, ezért csak ajánlani tudjuk az ODRI J-21 női alsót, a CHICA J-21 bodyt és az AMBER J-20 köntöst! Ha valaki valami még kihívóbbat szeretne ajándéknak, akkor a LEXY P21 és az ELODIA P21 brazil bugyi, vagy éppen az IVY P21 tanga bugyi is megfelelő választás lehet.

Bonatti fehérnemű - SHARON NG-22 -női harisnyatartó Bonatti EDITA NG-21 harisnyatartó

Mi a helyzet fordított esetben? Mit ajándékozhatnak a hölgyek a párjuknak? Itt is azt mondhatjuk, hogy a feketével nem lehet mellé lőni, így a következő termékeinket ajánljuk: GREGOR és THIAGO J-21 férfi boxer. Ha inkább kicsit színesebb férfi alsót szeretnénk ajándékba párunknak, akkor a JOHAN P21 vagy a RICARDO P-20 férfi boxer is megfelelő lehet. Ha egy kicsit karácsonyi és vicces változatot keresünk, a GIUSEPPE NG-20 férfi fecske alsó jó választásnak bizonyulhat. (Utóbbinak boxer változata is van: LEONE NG-20 férfi boxer.)

Bonatti - karácsonyi férfi alsó - GIUSEPPE NG-20

Milyen Bonatti fehérnemű lenne jó karácsonyi ajándék az édesanyáknak?

Mi mindenképpen valamilyen elegánsabb, szofisztikáltabb terméket ajánlunk. A BELEN J-21, a SRNA J-21 és az INDIRA J-21 köntös mind roppant kifinomult választásnak bizonyulhat. A köntösök mellé akár házi papucsot is választhatsz!

Apukának vagy fiútestvérnek milyen Bonatti terméket lehet választani? Egy köntös remek választás lehet, ajánljuk a VITO J-21 vagy az ALMIRO J-21 köntöst is. De pizsamáink is remek karácsonyi ajándéknak bizonyulhatnak, például a BRANDON J-21 vagy CARLITOS J-21 termékek.

Ha lánytestvérnek keresünk ajándékot, mi hölgyek azért könnyebben választunk merészebb darabokat is, mint például a SEBASTIANA J-21 brazil bugyit vagy a VIRGINIA NG-22 fűzőt. Kínálatunkba azonban az urak is találnak megfelelő ajándékot lánytestvérüknek! Íme, például a vidám, macaron mintázatú MINJA P21 babydoll és az aranyos, bárányos TIZIANA J-20 köntös! De akár elegánsabb babydollokat is választhatunk! Ehhez ajánljuk az ELSIE termékeket! A felsorolt fehérneműk barátnőinknek is remek választások lehetnek!

TIZIANA J-20 női köntös

Ha mindenképpen valamilyen karácsonyival szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor nézz körül a 2021-es karácsonyi kollekciónkban! December 16-26-ig 20% kedvezményt kapsz a meleg köntösökre, a férfi pizsamákra, a férfi alsó nadrágokra és a piros termékekre, ha webshopunkban vásárolsz! (Az akció a készlet erejéig érvényes.)

Rendeld meg még ma a karácsonyi ajándékba szánt Bonatti termékeket, és még kézhez kaphatod őket! Ha inkább biztosra mennél, akkor pedig látogass el egyik márkaboltunkba!

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Oszd meg ezt a bejegyzést!