Miért tökéletes ajándék a köntös?

Miért tökéletes ajándék a köntös?

Miért tökéletes ajándék a köntös?

Mikulás, karácsony, év végi születésnapok és névnapok. Az ünnepek közeledtével mindig felmerül a kérdés: mivel lepjük meg szeretteinket?

Annyi szempontot kell figyelembe venni, és olyan sok ajándéklehetőség van, hogy elveszünk a bőség zavarában. Vehetünk ajándékot életkor és nem szerint, érdeklődési kör szerint, aszerint, hogy az illetőnek mire van szüksége, mire vágyik titkon már régóta. De a kérdés mindig aggodalomra ad okot. Vajon tényleg örülni fog az ajándéknak, vagy az első adandó alkalommal eltünteti a szekrény mélyére, esetleg elajándékozza?

Ezt a sok kérdést figyelembe véve, jó választás lehet valami olyan, amit az adott személy minden nap és számtalan helyzetben használni tud. Ilyen például a köntös, mely nem csak divatos és kényelmes, hanem praktikus is.

Hogy megkönnyítsük a választást, összegyűjtöttük, miért tökéletes ajándék a köntös:

  • A gondoskodás egyik jele, ha egy puha, meleg köntöst ajándékozunk, amivel kifejezzük, hogy törődünk szerettünk egészségével, komfortérzetével és valóban fontos nekünk a személye.
  • Tökéletes ajándék lehet (idős) szüleinknek. Kényelmes otthoni viselet számukra, még akkor is hasznos lehet, ha nem hordják mindennap. De akkor is jó szolgálatot tesz, ha valamilyen okból kórházba kell menniük.
  • A mostani járványos, koronavírusos helyzetben bárki számára jól jöhet egy köntös. Ezt nem is kell tovább ragozni!
  • A köntös ideális meglepetés, tökéletes ajándék karácsonyra is, mivel férfiak és nők számára egyaránt ajándékozható.
  • Sosem megy ki a divatból.
  • A hideg őszi, téli napokban jól esik egy meleg, bolyhos köntös akár fürdés, akár felkelés után.
  • Bármelyik évszakban kitűnő ajándék. Mert nem csak otthon vesszük hasznát, hanem nyaraláskor, üdüléskor is.
  • Bárki számára megtalálhatjuk a stílusához illő köntöst, mivel ez a fehérnemű számtalan színben, mintával, illetve sokféle anyagból készül.
  • Ha ajtót kell nyitnunk a postásnak, vagy egy futárnak, nem kell kellemetlenül éreznünk magunkat az otthoni ruhánk miatt, elég, ha felkapunk egy mutatós köntöst. Ez különösen igaz a Bonatti köntöseire, amik nem csak kiváló minőségűek, hanem csinosak, divatosak is.
  • A megfelelő anyagú köntös helyettesítheti a törölközőt fürdés után, így uszodába is kiváló.

Lepje meg szeretteit a 2020-as őszi/téli kollekció valamelyik darabjával, és bizonyosodjon meg róla, hogy valóban tökéletes ajándék a köntös!

BARBARA J-20 női köntös rózsaszín KORI J-20 női köntös

 

Share this post