Férfiak! A Bonatti fehérnemű akciója nektek is jó

Férfiak! A Bonatti fehérnemű akciója nektek is jó, mert meglephetitek magatokat.

Férfiak! A Bonatti fehérnemű akciója nektek is jó

Ahogy értesülhettetek róla, most már a budaörsi Auchan Korzóban is megtalálhatjátok a Bonattit és válogathattok a minőségi női és férfi fehérnemű választékunkból.

Mivel az utóbbi kategória gyakran feledésbe merül, szeretnénk megmutatni miért érdemes az uraknak is betérni hozzánk. A férfi alsónemű kiválasztásánál általában a gyorsaság a legfontosabb szempont. A cél minél hamarabb túlesni ezen a kényszerű választáson. Nem meglepő módon, ez a hozzáállás sokszor meggondolatlan vásárlásokhoz vezet. A Bonatti fehérnemű akciója most segít!

Mert, mi abban hiszünk, hogy a férfiaknak sem kell szégyellniük az igényes alsónemű vásárlását. A Bonatti által nyújtott „mintha rajtad sem lenne” életérzés nekik is ugyanolyan vonzó lehet, mint a hölgyeknek. A megfelelő anyag és méret kiválasztása megóvhat a kényelmetlen, szorító vagy esetleg szúró alsóneműktől, amelyek viselése kellemetlen hétköznapokat okozhat. A Bonatti széles választékában mindenki megtalálja a hozzá passzoló darabokat, így egyszerre lehet komfortos és divatos viselete.

Egy másik remek lehetőség az uraknak ajándékvásárlás céljából betérni az üzletünkbe. Nem kockáztatunk sokat, ha azt mondjuk, a legtöbb hölgy szeret ajándékot kapni a párjától. A fehérnemű különösen kedvelt meglepetés, hiszen közös ügy: az urak szeretnék boldoggá tenni szívük hölgyét, akik pedig szeretnének tetszeni a párjuknak. Egy igényes Bonatti fehérneműben ez biztosan sikerülni fog és a Bonatti fehérnemű akciója a pénztárcát is kíméli.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, használd ki négy napos nyitási akciónkat budaörsi üzletünkben!

  • Október 3-án (szombaton) 3000 Ft-os BodyShop ajándékcsomagot adunk minden 12 500 Ft-nál magasabb összegű vásárlás után.

Még több információt a nyitási akcióinkról itt találsz.

Oszd meg ezt a bejegyzést!