Új Bonatti fehérnemű márkabolt Budaörsön!

Új Bonatti fehérnemű márkabolt Budaörsön!

OKTÓBER 1-4. KÖZÖTT MINDEN NAP MÁS AKCIÓ VÁR RÁD,
AMIT AZNAP TESZÜNK KÖZZÉ

NYITÁSI AKCIÓ
OKTÓBER 3.

3000 Ft értékű Body Shop ajándékcsomag

Gyertek, ne hagyjátok ki, mert az ajánlataink csak a nyitás után négy napig élnek! Részletek lejjebb!

A születésnapi akció és az őszi/téli fehérnemű-kollekció után, idén ősszel újabb meglepetéssel készülünk régi és új vásárlóink számára!

A harmadik születésnapunk alkalmával megnyílik a harmadik Bonatti fehérnemű márkabolt Budaörsön. Így most már nem csak Budán a Széphalom Bevásárlóközpontban és Dunakeszin az Auchan Korzón szerezhetőek be a kényelmes Bonatti fehérneműk, hanem a budaörsi Auchan áruházban is.

Senki nem marad akció és érdekességek nélkül szeptember végén, október elején sem, mert Bonatti fehérnemű márkabolt nyílik október hónap első napján. Az új márkaboltunknak a budaörsi Auchan Korzó ad otthont (2040, Budaörs, Sport u. 2-4.). Tehát senki ne feledje, hogy a hónap legjobb híre: 2020. október 1-jén, csütörtökön 12:00-kor nyit a harmadik Bonatti fehérnemű márkabolt Budaörsön!

A megnyitó alkalmával bemutatjuk a 2020. őszi/téli kollekciónkat, amelyet most is érdemes lesz beszerezni. Továbbá a megnyitó alkalmából egész hétvégén változatos ajánlatokkal és akciókkal várjuk vásárlóinkat.

 

A rád váró The Body Shop ajándékcsomagok
csak ma, csak a budaörsi márkaboltban

Tápláló sheavajas kényeztetés

Tápláló sheavajas kényeztetés

Tökéletes gondoskodás a száraz bőrnek. Tisztítsd meg bőröd a krémes Sheás tusfürdővel, majd burkolózz be a gazdagon hidratáló Sheás testvajjal! Kifinomult diós illat sheavajjal Ghánából.

Nyugtató mandulatejes, mézes kényeztetés

Nyugtató mandulatejes, mézes kényeztetés

Valódi kényeztetés a száraz és érzékeny bőr számára. Indítsd testápolós rutinodat a gyengéd, de hatékonyan tisztító tusfürdővel, majd hidratáld bőröd a gazdag és krémes testvajjal, melyet organikus, spanyol mandulatejjel és etiópiai mézzel gazdagítottunk!

Gyengéd angol rózsás kényeztetés

Gyengéd angol rózsás kényeztetés

Illatos és virágos British Rose kollekció. Indítsd a testápoló rutinodat a British Rose tusfürdővel, majd rétegezd az illatot a gazdag textúrájú testvajjal! A bársonyos bőr mellett a finom, rózsás illat is sokáig veled marad.

Csütörtökön (10.01.)

Azok a vásárlóink, aki legalább 12 500 Ft értékben vásárolnak fehérneműt, ajándékba kapnak egy 3000 Ft értékű The Body Shop ajándékcsomagot.

Milyen más akciónk lesz még?
Kövesd Facebook oldalunkat vagy
nézz vissza honlapunkra október 1-4. között.

A Bonatti fehérneműket olyan hölgyek és urak viselik, akik számára fontos, hogy jól és stílusosan nézzenek ki a ruha alatt is. Nálunk megtalálható minden, amire egy mai modern nőnek és férfinak szüksége lehet, igazodva az aktuális divathoz.

Akik még nem ismerik termékeinket, de már régóta érdeklődnek irántuk, azok számára itt az alkalom, hogy megvegyék az első tökéletes fehérneműt és kipróbálják, illetve megtapasztalják a Bonatti szabadságot. A Bonatti fehérneműk ugyanis természetes és rendkívül puha anyagból készülnek, igazodva a test vonalaihoz. Ezáltal biztosítva a szabadság és kényelem érzését.

Termékkínálatunkat az teszi igazán különlegessé, hogy egy-egy minta vagy anyag visszaköszön a különböző termékeken. Így megtalálható a fehérneműkhöz illő köntös, pizsama vagy hálóing is, amiket saját magunk állíthatunk össze egy-egy fehérneműszetté. Kényelmes fehérneműink mindenki számára biztosítják a puhaságot és a „mintha rajtam sem lenne” érzést.

Legyen részese a harmadik Bonatti fehérnemű-márkabolt nyitásának!

A megnyitó már nincs olyan messze, de addig is szeretnénk megmutatni, mi zajlik a színfalak mögött.  Az építkezés hamarosan a végéhez ér és elkezdjük berendezni az üzletet. Ha szeretné látni hogyan néz ki végül a Bonatti fehérnemű márkabolt Budaörsön, jöjjön el október 1-jén a megnyitóra!

A Bonatti fehérnemű márkabolt Budaörsön munkálatok közben
Mi már bent vagyunk a boltban
Készül az új Bonatti fehérnemű márkabolt Budaörsön
Már alakul a márkabolt berendezése is. Hipp-hopp kész leszünk!

Share this post