Év eleji fehérnemű akció a Bonattinál

Év eleji fehérnemű akció a Bonattinál

Év eleji fehérnemű akció a Bonattinál

Még alig múlt el a karácsonyi akciók ideje, de nálunk, a márkaboltjainkban már megint történik valami.

De a megfelelő köntös vásárlása nem is mindig olyan egyszerű folyamat.Az egészen biztos, hogy most érdemes a téli vastag köntösöket beszerezni, nem csak azért, mert mostanában röpködnek a mínuszok, hanem azért is, mert most 50 % akcióban vannak. Korábbi blogbejegyzéseinkben már a köntösök történetéről is írtunk, de a választáshoz és a köntös vásárlásához is adtunk már tanácsot.

A divatszakértők szerint a megfelelő köntös az otthoni viselet során is megteremtheti annak a luxusnak az érzetét, amit egy ötcsillagos szállodában éreznénk. Akkor is, ha csak ráérős és relaxálós fürdőről van szó, de akkor is, ha egy reggeli kapkodós rutinfeladatról. Mert a tökéletes köntös elengedhetetlen a mindennapokban. A jó meleg, puha köntös pedig a leghidegebb időt is elviselhetővé teszi a hűvösebb lakásban is.

Az év eleji fehérnemű akció azt jelenti, hogy nem csak a Bonatti köntösöket adjuk kedvezményesen.

Az őszi/téli kollekció termékei is 30 % akciós áron szerezhetőek be, így ha találtunk korábban valamit, ami nagyon tetszett, szuper kényelmes vagy éppen szuper szexi volt érdemes megnézni, hogy a termék most akciós-e.

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!