Dunakeszin nyitott a 2. Bonatti márkabolt

Dunakeszin nyitott a 2. Bonatti márkaboltja

Dunakeszin nyitott a 2. Bonatti márkabolt

Előző héten már jeleztük, hogy hamarosan nyílik a második Bonatti márkabolt Magyarországon és érdemes lesz ellátogatni hozzánk.

Dunakeszin nyitott a 2. Bonatti márkaboltElőször is köszönjük minden vásárlónknak, hogy az elmúlt egy év során a Bonatti márkát választotta. Amikor azt kerestem, hogyan tudok segíteni a hozzám hasonló hölgyeknek, az életük teljesebbé, sikeresebbé és örömtelibbé tételében és rátaláltam a Bonatti fehérnemű márkára őszintén bíztam benne, hogy segíteni tudok. Sem én, sem a vásárlóink nem csalódtak. A Bonatti márka igazi favorit lett.

Jó érzés, hogy a legtöbbünknek – hölgynek és szerencsére sok férfinak is – egyáltalán nem mindegy, mit visel a ruha alatt és szeretne jól kinézni, szeretné magát jól érezni fehérneműben is.

Az eltelt idő bebizonyította,

hogy a Bonatti kényelmes, puha érintésű fehérneműi egyedülálló módon biztosítják viselőik számára a „mintha rajtam sem lenne” érzést. A küldetésünk megvalósult és így egész nap jó érzést biztosítunk. A széles választék, a méretek és a fazonok lehetővé teszik, hogy e küldetés szellemében a hölgyek annyi fehérneműt próbáljanak fel, amennyit csak akarnak, mindaddig, amíg megtalálják, amit keresnek.

2018. október 18-tól kollégáimmal, szakértelmünkkel Dunakeszin is igyekszünk minden hölgynek segíteni, hogy megtalálja a számára leginkább megfelelő fehérneműt és annak viselése közben önbizalommal telve, magabiztosan élje az életét.

Új márkaboltunk Dunakeszin nyitott az Auchan Korzón, ahol nagyobb területen várunk mindenkit, aki letesztelne minket! Mi vállaljuk a kihívást!

Dunakeszin a következő időpontokban vagyunk nyitva:

Hétfő-Szombat: 9-20 óráig
Vasárnap: 10-18 óráig.

A képen a bolt kialakításának – elég rövid idő alatti: szeptember 12- október 18. között – pillanatai látszanak.

Oszd meg ezt a bejegyzést!