Az év színe 2021-ben és a Bonatti fehérnemű

Az év színe 2021-ben a Bonattinál

Az év színe 2021-ben és a Bonatti fehérnemű

2021 is egy olyan év, amikor nem egy színt választottak, hanem két különböző árnyalat színkombinációi nyerték el a címet.

Az év színe 2021-ben a világos napsárga és a nyugtató szürke, amelyek a Pantone indoklása szerint, az optimista szemléletet, házasságuk pedig az erő és a remény üzenetét hordozza. A világhírű Pantone Color Institute minden évben kihirdeti az „Év színét” a következő évre vonatkozóan, mely a divatszakmában afféle trend-előrejelzésnek is tekinthető. A 2020. évben választott szürke és sárga egy törekvő színpárosítás, mely összekapcsolja a mélyebb átgondoltságot és az erő érzését. A Pantone szerint a 2021-es év választott színkombinációja kifejezi, hogy az emberek melyik színekben látják az erőt, a reményt és az összefogást.

A 2020-as év után érthető, hogy a választás miért esett erre a két színárnyalatra. Egyszerre sugároznak szilárdságot, stabilitást, valamint melegséget és optimizmust. Pontosan erre van nekünk is szükségünk!

A Bonatti Fehérnemű is törekszik arra, hogy pozitivitást és tisztaságot sugározzon.

Az év színe 2021-ben számunkra is tökéletes párosítás, az öltözködés és a fehérneműk világában. Bár a tavaszi kollekció még meglepetés lesz és nem érkezett meg a Bonatti márkaboltokba, a sárga pozitív, optimista üzenetét megragadva. Alig várjuk, hogy újabb termékekkel tudjunk nektek kedveskedni. Várjuk, hogy a meleg, nap energiáját kifejező sárga árnyalat kínálatunkban is megtalálható legyen, hogy ezzel a vidám színnel egészüljön ki a ruhatárad a fehérneműk terén is.

Addig viszont van időnk, hogy az év színe 2021-ben másik szereplőjét, az „Ultimate Gray” fantázianevű szürke árnyalatot is megismertessük veled egy picit. Ez az árnyalat tökéletesen megalapozza a stabil fehérneműbázist a nőknél és a férfiaknál is. Ez a fajta szolidság, nyugodtság, érzékiség az, ami elengedhetetlen a fehérneműk világában is.

INDY J-19 - Bonatti női atléta trikó - 2019INDY J-19 - női atléta trikó - 2019           EDINA J-19 - Bonatti Női hálóing - 2019        KORI J-20 női köntös

        AZZURRA J-19 - Bonatti női alsó - 2019    KAYA J-19 - Bonatti női balerina cipő - 2019           női zokni SJ-163

Ezek azok az alapdarabok, amelyek egy nő ruhatárából sem hiányozhatnak. Mindenféle összeállításhoz illenek, és az év minden napján felvehetjük őket. A szürke árnyalatnak is pozitív jelentése van. Szilárd, megbízható alapokat, ellenálló képességet, kitartást és nyugalmat szimbolizál.

Hoztunk neked néhány terméket, amelyre biztosan neked is szükséged lesz 2021 során!
Nem feledkeztünk meg a férfiakról sem. Válasszatok összeillő darabokat a pároddal!

férfi atléta - Alberto világosszürke

Oszd meg ezt a bejegyzést!