Bonatti tavaszi fehérnemű kollekció

Bonatti tavaszi fehérnemű kollekció

Bonatti tavaszi fehérnemű kollekció

Ma van a csillagászati tavasz kezdete és már megtalálhatóak a webshopban 2020-as Bonatti tavaszi fehérnemű kollekció legújabb darabjai.

A fehérneműk feltöltése folyamatos, de a termékek már vásárolhatóak. A tavaszi kollekciót színben leginkább a kék, a szürke, a púder, a narancs és a mentazöld, illetve ezek árnyalatai jellemzik. Érzékiségben, romantikában, puhaságban és melegségben most sincs hiány. Hűek maradtunk a Bonatti stílushoz és a minőségi anyagokhoz. Ismét a legfinomabb pamut, az elegáns szatén és a lágy viszkóz termékek várják a webshop vásárlókat. Érzéki megjelenést és kifogástalan kényelmet nyújtunk tavasszal is. Aki pedig unikornisokra vágyik … azzal is szolgálhatunk!

Bonatti fehérnemű női pizsama COLOMBITA P-20Bonatti fehérnemű női pizsama NANCY P-20Bonatti fehérnemű női hálóing SUSANITA P-20Bonatti fehérnemű női pizsama MADISON P-20

A csipkét szeretők sem maradnak termék nélkül, mert a tavaszi kollekcióban melltartók, női alsók, szettek és hálóingek is vannak többféle színben is. De van kényelmes pamut-viszkóz pizsama, hatalmas adag női erővel kombinálva és trendi push-up melltartó is mentazöldben, a hozzáillő brazil alsóval, tavaszt idéző virágokkal. A melltartó és az alsó is többféle fazonban és színben választható.

Csodaszép virágos pamut szettünk is van a kényelmet előnyben részesítők számára. Az Eleonora merevítő nélküli melltartónkat sokan ismeritek már és nagyon kedvelitek. Az egyik tavaszi modellünk egy zöld alapon virágokkal díszített modell, ami elhozza számunkra a tavaszt már a ruha alatt is.

Ha tavasz, akkor még mindig a virágoké a főszerep:

 

Bonatti fehérnemű 2020 tavaszi kollekcióBonatti fehérnemű női hálóing 2020 tavaszi kollekció P-20

Oszd meg ezt a bejegyzést!