-40%-os nyári akció a Bonatti webshopban is!

-40%-os nyári akció a Bonatti webshopban is!

-40%-os nyári akció a Bonatti webshopban is!

Vidéki vásárlóink kérték, hogy ne csak a márkaboltokban legyen nyári akció, ahol a fürdőruhák kedvezményesen vásárolhatóak meg, hanem a webshopban is.

Nekik és mindenki másnak is kedvezünk azzal, hogy a készlet erejéig és augusztus végéig tartó 40%-os nyári akció indult a Bonatti webshopban is! Sőt, úgy döntöttünk nem csak egyes fürdőruhák és bikinik lesznek megrendelhetőek 40%-kal kedvezőbben, hanem néhány strandkiegészítő is.

Már csak azért is, mert még nem ért véget a nyár!

Nézzük mit találsz az akciós termékek között! Számszerűsítve 5 fajta egyrészes fürdőruhát, 24 fajta különböző fazonú és színű bikinialsót, 23 fajta különböző fazonú és színű bikinifelsőt, 1 fajta strandtáskát és 5 különböző strandruhát. Ha eltekintünk a számoktól, akkor elmondhatjuk, hogy a Bonatti fürdőruhákban magabiztosan hozhatod a legjobb formádat a nyár hátralévő részében, hiszen a megvásárolt termékekben dívaként tündökölhetsz. Tapasztald meg most a Bonatti-érzést! Legyél szuperszexi!

Ezek között vannak: fekete alapon fehér pöttyös, egyszínű, fekete-fehér-szürke geometriai mintás, párducmintás, fekete, kockás és virágos vagy éppen tengert idéző típusok. Így lehetőséged van olyan szetteket összeállítani, amelyek színalapja passzol egymáshoz. Ráadásul igyekeztünk mindegyik fürdőruhához legalább egy olyan strandruhát is akcióssá tenni, amely összhangban van a színekkel és a mintákkal. 

A 40%-os nyári akció termékeket ide kattintva lehet elérni. De most mutatunk is néhányat:

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!