Nyári fürdőruha leárazás a Bonattinál – Szerezd be a legjobb bikiniket most!

Nyári fürdőruha leárazás a Bonattinál

Nyári fürdőruha leárazás a Bonattinál – Szerezd be a legjobb bikiniket most!

A koronavírus, az utazási lehetősége korlátoltsága és a nem túl kedvező időjárás miatt is, különös volt az idei nyár. De szerencsére még közel sincs vége!

Még csak most jön az augusztus, van még lehetőség egy utolsó nagy nyaralásra. Ráadásul, az elmúlt évek tapasztalatai alapján még a szeptember is ideális lehet egy-egy pancsolós hétvége szervezésére itthon, vagy csak egy házibulira a barátokkal. Ennél jobb apropó nem is kell arra, hogy ellátogass kedvenc fehérnemű boltodba, és felfedezd a nyári fürdőruha leárazás legjobb darabjait!

A Bonatti márkaboltokban most is minden lehetőséget megadunk a kései nyaralóknak. Így, a nyári fürdőruha leárazás alkalmával, akár 50%-os kedvezménnyel is beszerezhetőek a színes kétrészes és egyrészes fürdőruháink, ha valaki gyors és figyelmes.

Bonatti 2020 strandkollekció - női-fürdőruha felső bandou fazon 20/150Bonatti 2020 strandkollekció - női egyrészes fürdőruha 20/66Bonatti 2020 strandkollekció - női fürdőruha B kosaras push-up-os felső rész - 20/86

Abban egyetértünk, hogy bikiniből sosem elég, főleg ha kimeríthetetlen a választék. Nálunk mindenki megtalálja, ami jól áll neki és, amire vágyik, de még azt is, amiről azt sem tudta, hogy vágyott rá. Ez pedig remek alkalom arra, hogy fél áron jussunk a „mintha rajtam sem lenne” érzéshez.

Légy résen és gyere el hozzánk budai és pesti márkaboltjaink egyikébe a nyári leárazás alkalmával, és térj haza álmaid fürdőruhájával! Márkaboltjainkban szívesen segítünk Neked kiválasztani és megtalálni azt, amelyik a legelőnyösebb számodra, hogy mindenki Téged irigyeljen a strandon!  Vagy látogasd meg webshopunkat, és csípd el ott, a legjobb akciókat! Kényelmes és egyszerű megoldás azoknak, akik az utolsó pillanatban készülnek a nyári bulik legjavára, vagy a régóta szervezett nyaralásra. Mostani akciónk arra is szuper lehetőség, hogyha a nyár elején már vettél tőlünk fürdőruhát és megszeretted a fazont, akkor most 50%-kal kedvezőbben juss egy másik színhez.

Inspirálódásért, vagy az akciós Bonatti fürdőruhák felfedezéséért látogass el Facebook és Instagram oldalunkra is! Várunk Téged, hogy hozzásegíthessünk az idei nyár legjobb fogásához!

Oszd meg ezt a bejegyzést!