Farsangi és színes hangulat a Bonatti-nál!

Színes farsangi kavalkád a Bonattinál.

Farsangi és színes hangulat a Bonatti-nál!

A hideg napok után, a farsang közepén biztosan Te is alig várod már, hogy beköszöntsön a jó idő.

Bár most még vannak hideg napok, és még valójában tél van, de január 6-tól, azaz Vízkereszt napjától már a farsangi időszakban vagyunk. A szokás úgy tartja, hogy a telet például színekkel, tűzzel és fényekkel lehet a leggyorsabban elűzni. Szerencsére a farsang lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy vidámabb hangulatba kerüljön. Ennek egyik biztos alapjai a színes ruhadarabok, kiegészítők, fehérneműk, pizsamák, melyek beszerzése biztosan jó kedvre derít majd mindenkit. Mi már várjuk az új tavaszi kollekciót, de készülünk a Valentin-napra is.

A biztonság kedvéért hoztunk neked néhány színes darabot, hogy te is feldobd ezeket a szürke hétköznapokat!

 

DORIA J-19 - Bonatti női melltartó farsangra Bonatti fehérnemű női trikó PENELOPE P-20STELLA J-20 női melltartóBonatti - karácsonyi női trikó - Florentina-NG20GALATEA J-19 - Bonatti rózsaszín női brazil alsó Bonatti fehérnemű női alsó brazil fazon DONA P-20AMARA J-20 női bugyiMARINELLA 5 J-19 - Bonatti női alsó szett - 2019

 

A színek mellett már csak a színes virágok emlékeztetnek legjobban a tavaszra, ezért ha még nincs ilyen virágos fehérneműd, érdemes vásárolni ilyenből is. Ha nem vagy barátja a virágmintáknak, akkor kezd a vásárlást az apró mintás termékekkel, és csak fokozatosan haladj a merészebb darabok felé. Minél több ilyen melltartód vagy bugyid lesz, annál biztosabb, hogy megszereted őket. A farsangi feeling már velünk van, de a Bonatti márkaboltokba még nem érkezett meg a 2021-es tavaszi kollekció. Ennek ellenére nagyon sok színes, tavaszi virágos termékünk van. De mi a helyzet nálad? Szerinted is ideje beszerezni néhány virágos gyöngyszemet a színes darabok mellé még a tavasz előtt?

Bonatti fehérnemű női melltartó CATALINA P-20DEBRA J-19 - Bonatti női melltartó - 2019BERTA J-20 női melltartó

Bonatti fehérnemű női brazil alsó LORENA P-20DIVA J-19 - Bonatti női alsó - 2019ABA J-20 női bugyi

Ha már itt a farsang, ne feledkezz meg a vicces darabokról sem!

ALEKA J-20 női pizsama Bonatti fehérnemű női pizsama NANCY P-20PATRISHA J-19 - Bonatti női pizsama -2019Bonatti fehérnemű női babydoll TILLY P-20Bonatti fehérnemű babydoll IRIA P-20

 

Tudtad, hogy a farsang eredetileg a párválasztás időszaka volt? A párodat is meglepheted Bonatti fehérneművel, főleg, hogy hamarosan itt a Valentin-nap!

onatti női melltartó - Eleonora - NG20Bonatti - férfi fecske alsó - Adamo-NG20

Share this post