Akciós fürdőruháink

Még nem ért véget a nyár! Akciós fürdőruháink között megtalálhatod a legjobb fazont és tiéd lehet az idei nyár legjobb fürdőruha vásárlása!

Akciós fürdőruháink

Még szinte ugyanannyi van a nyárból, mint amennyi eltelt belőle, ezért hívjuk fel a figyelmet a weboldalunkon külön menüpontban található AKCIÓS FÜRDŐRUHÁK-ra.

Mivel a korábbi szezonok teljes fürdőruha-készletét akcióssá tettük könnyen lehet, hogy valaki rátalál egy régi kedvencére. Ha pedig tudjuk, hogy még csak most indulunk nyaralni, akkor fontos ellenőrizni, hogy a régi fürdőruhák megfelelő állapotban vannak-e még erre a szezonra. De, amikor akció van, akkor a több fürdőruha vásárlásának lehetősége kifejezetten ajánlott. Hiszen most érdemes felkészülni arra is, hogy legyen fürdőruhánk úszáshoz és napozáshoz is. Akciós fürdőruháink között biztos találsz egyet, vagy akár többet is.

Úszáshoz ajánljuk

Bonatti 2020 strandkollekció - férfi-fürdőfecske - 20/174

Napozáshoz ajánljuk

2021 Bonatti női strandkollekció - bikinifelső - 21/762021 Bonatti női strandkollekció - bandeau bikinifelső - 21/71

 

Ha van egy kedvenc fazonod a régebbi kollekciókból, akkor itt az alkalom, hogy más színben vagy éppen ugyanabból a stílusban, színmintában találj rá egy másik fazonra az akciós fürdőruháink között. Mindenképpen érdemes megnézni a kínálatot és gyorsan lecsapni a megfelelő méretre, ha valami megtetszik vagy megtaláljuk valamelyik korábbi kedvencünket. Mutatjuk azokat, amiket nagyon kedveltetek!

2021 Bonatti női strandkollekció - bikinifelső - 21/702021 Bonatti női strandkollekció bikini felső kemény kosár 21/342021 Bonatti női strandkollekció - bikini - 21/212021 Bonatti női strandkollekció - bandeau bikini felső - 21/7

Abban egyetértünk, hogy bikiniből sosem elég, főleg ha kimeríthetetlen a választék. Nálunk mindenki megtalálja, ami jól áll neki és, amire vágyik, de még azt is, amiről azt sem tudta, hogy vágyott rá. Ez pedig remek alkalom arra, hogy olcsóbban jussunk a „mintha rajtam sem lenne” Bonatti érzéshez.

Fiúk, férfiak! Azoknak sem kell aggódnia, akik a megszokott, hosszabb, egyáltalán nem feszülő fürdősort mellett döntenének. Az akciós fürdősortok között bárki megtalálja a neki megfelelőt, színben és mintában is.

Bonatti 2020 strandkollekció férfi fürdőshort - 206

Most még 136-féle termék (egyrészes fürdőruha, bikini alsó, bikini felső, fürdősort, fürdőfecske, fürdőnadrág) várja új tulajdonosát kedvező áron. Tehát minden szempontból érdemes többet is beszerezni. Inspirálódásért, vagy a Bonatti fürdőruhák felfedezéséért látogass el Facebook és Instagram oldalunkra is! Várunk Téged, hogy hozzásegíthessünk az idei nyár legjobb fogásához!

Share this post