Virágos fehérnemű – csodaszép termékek a 2021-es tavaszi kollekcióban

Virágos fehérnemű – csodaszép termékek a 2021-es tavaszi kollekcióban

Virágos fehérnemű – csodaszép termékek a 2021-es tavaszi kollekcióban

Megérkezett a Bonatti fehérnemű 2021-es tavaszi fehérnemű-kollekciója a webshopba!

Bár már a boltokban is ott vannak a kollekció női és férfi fehérneműi, de sajnos a vírus miatt nem lehetünk nyitva. Így egyelőre csak a weboldalunk webshopjában lehet megtalálni az új 2021-es tavaszi fehérnemű-kollekció termékeit, tele színekkel, élettel és mintákkal. A Bonatti idei tavaszi kollekciója szebbnél szebb fehérneműket tartogat, melyek közül bárki biztosan megtalálja azt, ami igazán hozzá illik! Ilyen például a virágos fehérnemű.

A 2021-es tavaszi kollekció egyik legkülönlegesebb témája a természet és a virágok. Most igazán gyönyörű színű és mintájú egyedi fehérneműk várnak ránk!

Nem véletlenül mondtuk, hogy itt a tavasz!

Tavasszal újra felébred a természet és megmutatja, milyen pompában tud díszelegni! Ilyenkor rügyeznek a fák, kinyílnak a virágok, amelyek sok ember arcára csalnak mosolyt! De a Bonatti fehérneműk segítségével viselhetjük is a virágokat, „aki pedig a virágot szereti, rossz ember nem lehet”. Ráadásul biztosak lehetünk benne, hogy egy Bonatti virágos fehérnemű akkor is elhozza a tavaszt, ha még nem is annyira tavaszi az időjárás!

Két különböző virágos termékcsalád fehérneműi közül választhatunk! Az egyik egy letisztultabb, elegánsabb, kék-fehér színvilágban pompázó virágos fehérnemű-sorozat, a másik egy kellemesen meleg árnyalatú rózsaszín virágos kollekció. A Bonatti kék-fehér virágos fehérnemű-kollekciója tisztaságot sugároz és letisztultságot áraszt, mégis különleges! Az ebbe a sorozatba tartozó fehérneműk szabadon variálhatók egymással, így akár többféle szett is kialakítható. Vannak, ahol a fehér szín dominál jobban és ezt egészíti ki a kék-fehér virágos csipke, de van olyan termék is, ahol a fehér egészíti ki a kék-fehér csipkevirágokat. Akárhogyis nézzük, ez egy csodaszép kollekció.

A rózsaszín tavasz

A Bonatti virágos fehérneműinek másik csoportját a rózsaszín virágos minták alkotják. Ezek között a fehérneműk között is találhatunk különböző stílusú melltartókat és bugyikat. Illetve a szettünket kiegészíthetjük baby dollal, hálóinggel vagy pizsamával is. A diszkrét csipke ennél a kollekciónál is megjelenik akár fehér, akár rózsaszínű változatban is. Könnyedén találhatunk közöttük stílusunkhoz, adottságainkhoz illő fehérneműket! Ez a termékcsalád egy igazán kellemes, különleges árnyalatú és virágos, mintázata ellenére visszafogottan nőies fehérneműk sorozata a Bonatti fehérnemű kínálatában, hogy még szebb legyen a tavasz!

 

Share this post