Színes, tavaszi fehérnemű kollekció a Bonattinál

Színes tavaszi fehérnemű kollekció a Bonattinál

Színes, tavaszi fehérnemű kollekció a Bonattinál

A Bonatti Magyarország márkaboltjának életében ez az első tavasz, de azok a vásárlók, akik a téli kollekciót megszerették – megismerve a minta rajtad sem lenne érzést – nagy várakozással tekintettek az új 2018-as tavaszi kollekcióra.

színes fehérnemű kollekcióA Bonatti tavaszi kollekció senkinek nem okozott csalódást, de a részletekről, tippekről és ajánlatokról egy igazi bennfentest Dauner Katalint a Bonatti Magyarország márkabolt tulajdonosát kérdeztük.

Mit gondolsz, hogy lehetne a legrövidebben bemutatni a Bonatti tavaszi kollekcióját?

Ha egyetlen szóval kellene jellemezni a tavaszi kollekciónkat, akkor a színes jelzőt használnám, mind a férfi, mind a női termékek esetében.

Mik az újdonságok?

Szokás szerint a teljes kollekciót jellemzi a már jól ismert „mintha rajtad sem lenne érzés, de a jó időt várva megjelentek a rövid ujjú, rövid nadrágos pizsamák a női és a férfi kollekcióban is, amelyeknek a téli termékeknél jóval vékonyabb és szellősebb anyaga van. A női kollekcióban újdonság az év színét idéző lila baglyos pizsama (Női pizsama, hálóing), valamint a fehér és szürke mintás felhős Dorina P-18 pizsama. Szolidan, visszafogottan szerepet kapott a csipke is, hiszen nagy sláger a fehér színű madeira csipkés, valamint a fehér-szürke csíkos rövidnadrágos pizsama is. A pizsamák és a hálóingek mind könnyű pamut, viszkóz és selyem anyagok.

lila baglyos pizsamaSperanza P-18 pizsama

 

Az év színére és a színekre visszatérve, mik a jellemző színek, anyagok és formák?

Kiemelt szerepet kapott idén a 2018. év színe, a lila, amely alapvetően meghatározza a kollekció egyes termékeit. A minden szezonban megjelenő kedvelt, merevítő nélküli, pamut Eleonora melltartónk most lila színben, kicsi sárga virágokkal, egy tavaszi árvácskákkal teli kiskertre emlékeztet, akárcsak a hozzá passzoló bugyik (Petra, Anja, Erika). Ezek attól függően választhatók, mely fazont (francia, tanga, brazil, klasszikus) szeretik a hölgyek. Ugyanezek a termékek most megjelennek erős barack vagy inkább lazac színben, melyhez csíkos papucs és azonos színű térdnadrágos  pizsama is kapható. Mint már említettem ez utóbbiak mindegyike 100% pamutból, mégis sokkal vékonyabb és szellősebb anyagból vannak, mint a téli kollekció pizsamái és fehérneműi voltak.

A már jól ismert Lodovica és Aris modelljeink B és C kosárral, selyemhatású anyagból a hozzávaló kétfajta bugyival most erős lazac és sötétkék színben várják azokat a hölgyeket, akiknek ezek a típusú modellek beváltak a téli kollekcióból. A Jerry és Erin hálóing, a Tifany köntös most a téli fekete színből csodálatos halvány rózsaszínre váltott, vajszinű csipkével díszítve. Ehhez a szetthez választhatók push-up és merevítő nélküli melltartók, továbbá francia, illetve brazil bugyik is. (A Morena, Calista, Tea melltartó és az Evangelina merevítő nélküli melltartó.)

készült az Annabella, hátul szexi csipkével, különlegesen megoldott hálóingAmi az anyagok tekintetében új az a selyemszatén. Ebből az anyagból készült az Annabella, hátul szexi csipkével, különlegesen megoldott hálóing, valamint a lazac rózsaszínű Palmira baby doll.

Bővült a melltartó választékunk is, hiszen megjelentek a pánt nélküli melltartók, melyek kiváló kiegészítői a nyári ruháknak. Carina melltartónk különlegessége, hogy pántjai hátul összekapcsolhatóak és egy csipkés pánt lesz a kettőből, mely lehetővé teszi atléta kivágású felsők viselését úgy, hogy a melltartó pántja nem látszik.

Újdonság a Róna névre hallgató melltartónk is, amely 90 cm hátméretre, de kis kosárral készült (B) és az erősebb hátú, de kis mellű hölgyek igényeit elégíti ki.

A merevítő és szivacs nélküli melltartót kedvelők számára is szolgálhatunk újdonsággal, mert egy megvastagított, megerősített mell alatti tartórésszel piacra került az Edda nevű fekete, fehér és bézs színben kapható melltartó, amit többen kerestek nálunk korábban.

új termékcsoport a Bonatti sportVan-e új termékcsoport?

Igen, a tavaszi kollekcióban megjelent egy új termékcsoport a Bonatti sport, mely sportmelltartót és magas elasztintartalmú sportnadrágot jelent. Ez, a már kissé unalmas fekete fényes anyag mellett szürke melange színben is kapható. Úgy kell felhúzni szinte, mint egy harisnyanadrágot, de a magas elasztintartalomnak köszönhetően body shaper funkciót tölt be. A termékcsaládot az Ivette sportmelltartónk teszi teljessé, amely fekete és fehér színekben kapható a sportos hölgyek örömére.

A férfiak számára is vannak meglepetések a tavaszi kollekcióban?

Ott vannak csak igazán remek újdonságok, de ez legyen egy új blogbejegyzés része, mert olyan sok mindent tudnék mesélni róla.

Oszd meg ezt a bejegyzést!