Puha, meleg köntösök a 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekcióban

Puha, meleg köntösök a 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekcióban

Puha, meleg köntösök a 2022-es őszi/téli fehérnemű-kollekcióban

Beköszöntött a hidegebb őszi időjárás és ezzel együtt megérkeznek a Bonatti szebbnél szebb új köntösei!

A puha, meleg köntösök ismét előkelő helyet foglalnak el a 2022-es őszi/téli Bonatti fehérnemű-kollekcióban. Elérhetőek lesznek a már jól ismert hagyományos puha, meleg köntösök, illetve a szatén, az elasztán a csipke és a viszkóz anyagúak is. Nézzük miket fogunk tudni ajánlani!

Puha, meleg köntös a hűvösebb reggelekre

A reggeleket mindig azzal rontjuk el, hogy kikelünk az ágyból. :) De, hogyan tudnánk mégis örömtelivé tenni ezt a kellemetlen felkelés problémát? Nincs is jobb érzés annál, amikor az ágyból kikelve magunkra kapjuk pihe-puha, meleg köntösünket és így az ágy melege adta forróságot tovább tudjuk érezni a köntösünk alatt. Ha valaki szeretné ezt a kellemes érzést megtapasztalni, akkor válasszon stílusának legmegfelelőbbet az új őszi/téli kollekció köntösei közül!

 

A szexi csipkés köntösök még ősszel is forróvá tehetik az éjszakát

A mostani köntösök közül (balról jobbra haladva) az Medora-J22 (fekete és rózsaszín) egy kicsit bevállalósabb – talán nem ebben nyitunk majd a postásnak ajtót –, de mindenképpen gyönyörűen néz ki. A Jill-J22 viszont a klasszikusan elegáns visszafogottabb kategóriát képviseli. Míg a Lorrin-J22, amelynek nagyon különleges kék színe és fehér csipkeszegélye van, amely biztosan felkelti bárki párjának figyelmét.

Bonatti fehérnemű - MEDORA P-22 - női köntös - tavaszi kollekció 2022

Az előző blogbejegyzésünkben már említettük, hogy milyen csodálatosan szép bordó színű kollekció érkezik. Mutattunk már belőle a köntösök közül is néhányat, de nem csak a bordó szín lesz még elérhető.

 

 

Nagyon különleges, mintás köntösök is kerültek az őszi/téli kollekcióba. Mintázatuk izgalmas, fazonuk pedig tökéletesen kiemeli a hölgyek alakját. Emellett ez a fajta is nagyon praktikus, hiszen félhosszú ujjainak köszönhetően nem lesz útban a reggeli készülődésnél.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az új köntösök bemutatásával, figyelje honlapunkat és tájékozódjon az őszi/téli kollekció márkaboltokba kerülésének és webshopon való megjelenésének dátumáról. Ha pedig teheti, akkor látogasson el márkaboltjainkba! Próbálja fel a szebbnél szebb fehérneműinket, illetve a köntösöket és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet!

Share this post