Anyák napjára Bonatti fehérnemű! Meglepetéssel!

Anyák napjára Bonatti fehérnemű! Meglepetéssel!

Anyák napjára Bonatti fehérnemű! Meglepetéssel!

 

Az anyák napját, az anyaságról való megemlékezés napját szerte a világban május első vasárnapján ünneplik.

Ez a jeles nap már nincs is olyan messze, így sokan azon gondolkoznak, mit is adhatnának ajándékba. Van, akinek ez a döntés nehéz, de mivel az anyák is nőből vannak, így valójában annyira nem is vészesen nagy probléma a választás.

Lehet a hagyományok szerint virágot venni, de ha idősebb anyukánk van főhet a fejünk hogyan adjuk át neki. Lehet modern gondolattal esetleg csokoládét venni, de ekkor megint azon kell gondolkozni, hogy az idősebbeknek mikor tudjuk átadni, mert egy kis doboz bonbont nem küld az ember kétszer annyiba kerülő futárral. Ha viszont merészek vagyunk, akkor egy kicsit rendhagyóbb ajándékot is adhatunk, amire természetesen a Bonattinak vannak szuper ötletei.

Anyák napjára Bonatti fehérnemű? Természetesen!

Mint már említettük, az anyukák is ízig-vérig nőből vannak, így biztosan nagyon szeretik a csinos, kényelmes vagy éppen végzetasszonya ruhadarabokat is. Alapból remek választás egy köntös, egy papucs, vagy esetleg egy kényelmes, bohókás pizsama, vagy szép hálóing. Tekintettel arra, hogy most a járvány miatt sokan otthonmaradnak, többet vagyunk otthon a kényelem nagyon fontos. Ajándékként mindig jó választás egy trikó is, ha pedig nincs senki még, aki minket ajándékozhatna meg, választhatunk magunknak akár egy mesés fehérneműszettet vagy egy igazán szexi bodyt is.

Anyák napjára a vásárlás és az ajándékozás tekintetében több jó hírünk is van!

  1. Most április végéig 20% kedvezményt adunk minden Bonatti fehérnemű árából. A kedvezményes kuponkód, amit a vásárláskor kell megadni: BOHU2020.
  2. Plusz meglepetésként, az igazi anyáknapi köszöntéshez, minden anyák napi megrendeléshez kinyomtatunk egy Ön által megadott kedves egyéni, csak az ajándékozottnak szóló üzenetet, amit a „rendelésjegyzetek” mezőbe írhat be. Így, amikor megérkezik az ajándék, igazán egyedi és igazán szívhez szóló lesz.

Éljen a lehetőséggel és rendeljen most webshopunkban!

Íme, pár ötlet, ami rendkívül jó választás anyák napi ajándékként:

Bonatti fehérnemű női pizsama COLOMBITA P-20COLOMBITA P-20 női pizsama

Ez a női pizsama rendkívül kényelmes, kellemes viszkóz anyagból készült. A felső és az alsó része külön van, ezért akár variálhatók is a darabok. Pink színben kapható és S, M, L, XL méretekben is rendelhető.

Más pizsamáink, hálóingeink:

 Bonatti karácsonyi kollekció - 1 Bonatti fehérnemű női pizsama MADISON P-20 Bonatti fehérnemű női hálóing NORITA P-20  Bonatti fehérnemű női hálóing SERAFINA P-20

 

Bonatti fehérnemű babídoll - ERIN P-20ERIN P-20 női babydoll

Gyengéden puha és nagyon kényelmes babydoll, finom csipkével díszítve. Vékony, állítható pántokkal rendelkezik, ami még kényelmesebbé teszi. Kapható S, M, L, és XL méretekben, a színe pedig melanzszöld.

További babydollok:

Bonatti fehérnemű női babydoll LULITA P-20Bonatti fehérnemű női babydoll SIRI P-20Bonatti fehérnemű babydoll IRIA P-20Nonatti fehérnemű - babydoll SANDY P-20 modellenBonatti fehérnemű babydoll LUCY P-20

Bonatti fehérnemű női köntös IVANA P-20IVANA P-20 női köntös

Ez a rövid női köntös széles ujjakkal rendelkezik, azonos anyagból készült derékövvel. Rendkívül kellemes, gyengéd anyaga 100% viszkóz. Kapható S, M, L, XL méretekben, színét tekintve fehér alapon virágmintás. Köntösökből egyébként választható a melegebb, otthonmaradós, bekuckózós fajta is!

További köntöseink:

Bonatti fehérnemű női köntös ALMERIA P-20Bonatti fehérnemű női köntös 2020 tavaszi kollekció P-202019 női fehérnemű kollekció - bugyi, melltartó köntös

LEA P-20 női papucs és MARIA P-20 női papucs

A LEA és a MARIA női papucs nagyon kényelmes és puha, az orra nyitott így szellőzik is. Nagyon finom szőrös anyagból, a talpa pedig minőségi gumiból készült. Sötétkék (LEA) és rózsaszín (MARIA) színben kapható, van belőle 36, 37, 38, 39, 40, 41-es méretekben.

Bonatti női papucs LEA P-20 DELTA J-19 - női papucs - 2019Bonatti női papucs MARIA P-20 

Bonatti fehérnemű babydoll LENA P-20LENA P-20 női babydoll

Ez egy nagyon kényelmes, könnyed viszkóz anyagból készült rövid ujjú babydoll, elérhető sötétkék színben illetve S, M, L, XL méretekben.

 

 

Nagyon boldog anyák napját és kellemes, egészségben gazdag tavaszi időszakot kíván a Bonatti csapata!

Oszd meg ezt a bejegyzést!