Adventi kalendárium – Bonatti fehérnemű akció

Bonatti adventi naptár - minen nap más termék 30% kedvezménnyel

Adventi kalendárium – Bonatti fehérnemű akció

Különleges adventi fehérnemű kalendáriumunk ajánlata december 1-jén kezdődött és december 24-éig tart.

Hangolódjon Ön is a Bonattival az ünnepekre, keresse az adventi kalendárium akciós termékeit! Kövessen minket Facebook oldalunkon, hogy elsőként értesüljön (reggel 7 órakor már kihelyezzük) az adott nap kedvezményes termékéről! Látogasson el minden nap márkaboltjainkba vagy webshopunkba, és nézze meg mit tartogat az aznapi adventi ablak!

Biztosan mindenki emlékszik még a kisgyermekkori ünnepeket megelőző izgalmas időszakra, vagy arra mennyire várta, hogy advent első vasárnapjától kinyíljanak az adventi kalendárium ablakai. Hogy minden nappal egyre közelebb kerüljünk a szentestéhez.

Az ötlet egy édesanyában fogalmazódott meg, aki le akarta kötni türelmetlenkedő kisfiát. Így született meg az adventi naptár ötlete, amely később az immár felnőtt fiú révén széles körben elterjedt. A Bonatti fehérnemű márka szerint a felnőtté válással nem kell lemondani az ablaknyitás izgalmáról!

A tavalyihoz hasonlóan idén is meglepetéssel készültünk. Most is megidézzük a gyermekkor izgatott, ünnepi készülődését és egy különleges adventi kalendárium akció keretében, minden nap egy újabb ablakot nyitunk majd és egy újabb termék kerül az ablakba 30%-os leárazással, teljes 24 órán keresztül.

Minden nap más és más Bonatti fehérnemű, melltartó, trikó, női alsó, alsónadrág, pizsama, hálóing, köntös és kis csizma kerül az ablakocska mögé.

A promóció csak a készlet erejéig tart és más kedvezménnyel vagy akcióval nem vonható össze!

Oszd meg ezt a bejegyzést!