Bonatti akció akár 50% az őszi és téli kollekció termékeire

Bonatti téli akció

Bonatti akció akár 50% az őszi és téli kollekció termékeire

Bár úgy tűnik, hogy már néhány napja komoly fagyok vannak és a tél is igazából most kezdődött el, mi már a tavaszt várjuk.

Bonatti téli akcióA tavaszvárás nemcsak a lelkünkben lévő virágos jókedvet jelenti, hanem azt is, hogy helyet csinálunk az új tavaszi kollekció számára az üzletben. Éppen ezért – és nem csak azért, mert a hó miatt, az időjárás előrejelzések miatt most jött el a legnagyobb téli szezon – hatalmas kedvezménnyel kínáljuk a téli és az őszi kollekció egyes termékeit.

Első és legfontosabb hírünk, hogy a  készlet erejéig most minden termékünkre 20% árengedmény adunk. Ezek azok a termékeink, amelyek nem tartoznak a kiemelten leértékelt fehérneműk közé.

A fentieken túlmenően, az akciós időszakban (2018. január 15.-február 10. között) 20%-nál nagyobb kedvezménnyel vásárolhatóak meg márkaboltunkban és egyes esetekben a webshopunkban a következő termékek.

 

1. A férfiak örömére minden férfi alsónadrág, trikó, póló és atléta – 30% kedvezménnyel

Több olyan darab is volt az őszi téli kollekció termékei között, amely nem csak a férfiak, hanem a hölgyek tetszését is elnyerte. Most érdemes beszerezni a másodpéldányokat is! A Roberto csíkos, kockás, csillagos stb. boxer most csak 1930 Ft, a fecske 1650 Ft.

Roberto (3) boxer Roberto (4) boxer Roberto (8) boxer

Az atlétáink méret és színválasztéka is elégedettséget okozott a vásárlóink körében, most pedig a Kostello atléta (2160 Ft) és az Alberto atléta (2270 Ft) is kedvezményesebben vásárolható.

A Filipe boxer mint egyszínű alapdarab nem csak a fiatalok nagy kedvence volt. Kedvezményes áron most a fehér, a szürke és a fekete változata is 1540 Ft.

Azért, hogy ne csak a boxerkedvelők számára kedvezzünk az Oliver fecske fehér, szürke és fekete változata is akciós lett, így 1080 Ft-ért vásárolható.

Végül gondoltunk azokra is, akik a hidegben dolgoznak, vagy éppen most indulnak síelni. Kiváló választás a Pablo és Dino hosszú alsónk, nagyon jó minőségben most 50%-on 2845 illetve 3010 Ft.

rózsaszín női papucs - Giovanna2. 50% kedvezmény minden lábbelire (csizmácskák, papucsok)

Nem csak a hideg évszakokban, hanem esténként vagy a lakások kőburkolata miatt is nagyon fontos, hogy lábunkat melegen tartsuk.

Az Emiliana szívecskés csizma 2600 Ft-os kedvezményes áron jó választás a fázósabbak számára, míg a fehér és púderszínű Gioavanna papucs (1465 Ft) mindennap jó szolgálatot tesz.

3. 50% akció a férfi és női köntösökre

Sokan azt mondják, hogy a jól megválasztott köntös öltöztet. Főleg akkor igaz ez, ha nincs kedvünk kimozdulni otthonról. A hölgyeket kiemelve elmondhatjuk, hogy mi olyan köntöst is ajánlunk, amely puha melegséget (Betta köntös 5595 Ft-os kedvezményes áron) és olyat is, amely igazán nőies külsőt biztosít (Luce csipkeköntös 4995 Ft, Tifany köntös 5285 Ft) még az unalmas hétköznapokon is.

4. 50%-os akció az összes TEA (B kosár) vagy Selma (C kosár) melltartóra

+ a hozzájuk passzoló Moréne és Calista női alsókra (fekete, barna, barna csíkos, szürke, szürke csíkos színben). A TEA, Selma melltartók: 2845 Ft, a bugyik 1100 Ft kedvezményes áron vásárolhatóak.

fekete push up melltartó - Tea szürke push up melltartó - Teamelltartó - Selma

5. 50%-os akció a türkiz és lila színű termékekre

Bizonyára sokan tudják már, hogy 2018 hivatalos színe a lila, amely nálunk már 2017-ben is nagy sláger volt. De ez nem is csoda, hiszen 2010 hivatalos színe a türkiz is hódít napjainkban is. A Lodovica (3575 Ft) és Aris (3335 Ft) melltartók türkiz és lila színben is kaphatóak és van hozzájuk tartozó bugyi (Antonetta 1465 Ft és Carolina 1625 Ft). A türkiz és lila Appolina trikók (1870 Ft jó passzolnak az Orlanda bugyik (1220 Ft) türkiz és lila színéhez is, így ezek a termékeink szabadon kombinálhatóak, de önmagukban is mutatós darabok.

6. A téli kollekció limitált szériás női és férfi pizsamái

(Odetta 6100 Ft, Pasqualina 6200 Ft, Demetrio 6750 Ft) pedig 50%-kal kedvezőbben vásárolhatóak meg.

Odetta női pizsama

7. Ha valaki igazán trendi szeretne lenni itt a lehetőség.

A különleges lézervágott anyagból készült Brunetta bugyink fekete, fehér és bézs színben is akciós, így most csak 1630 Ft-ért kapható.

8. 40% a zöld színű termékekre

Hogy a várva várt tavasz érzése benne maradjon a köztudatban megelőlegeztük a közelgő jó időt és a lila színű termékek mellett a zöldeket, illetve a kék-virágos termékeket is kedvezőbb áron adjuk.
Zöld Kyra melltartónk (B kosaras, merevítő nélküli) kedvezményesen csak 3320 Ft.
Zöld Irena melltartónk (B kosaras) csak 4100 Ft.
Zöld Daria C kosaras melltartónk csak 3500 Ft-ba kerül.

Természetesen a zöld színű női alsók sem maradhatnak ki az ajánlatunkból Kim (1950 Ft), Renáta (1950 Ft), az Orlanda sötétzöld és olajzöld változata 1220 Ft, míg a zöld Apollina trikó (1870 Ft).

2017. december 2-án rendezték meg a Czanik Balázs által meghirdetett Miss B-Life Szépségverseny döntőjét, a Symbol Budapestben.9. 30% kedvezmény a kék-virágos termékekre

A kék-virágos termékekről elmondhatjuk, hogy 2017-ben nyerő szériát képviseltek, hiszen ha visszaemlékeztek, akkor szépségverseny győztese is ilyen szettben nyerte meg a versenyt. Most kedvező áron kaphatóak a következő termékek:
Anatolia hálóing (5100 Ft), Irminia pizsama (8390 Ft),
melltartókból a Debra (B kosaras 4100 Ft), Brody (B kosaras 3870 Ft),
és a Luiz (1540 Ft), Aba (1930 Ft), Aurelia (1710 Ft) bugyik.

Általában minden termékünk széles méretválasztékban kapható, de egyes kedvelt termékek esetében és a mostani akció miatt előfordulhat, hogy egy-egy méretből már nem tudunk megfelelőt kínálni, ha valaki nem siet a vásárlással. A limitált szériás ünnepi termékeinkre ez fokozottabban igaz, hiszen a Delinda papucsunkból már csak 2 db 37-es méret van.

Oszd meg ezt a bejegyzést!