2022-es Bonatti fehérneműk – rózsaszín tavasz!

2022-es Bonatti fehérneműk – rózsaszín tavasz!

2022-es Bonatti fehérneműk – rózsaszín tavasz!

A nőies, babarózsaszín árnyalatú fehérneműk új generációja érkezett el 2022 tavaszán a Bonatti fehérnemű kínálatába!

A nappalok a hét végétől hosszabbak lesznek szép lassan, később sötétedik, talán a kedvünk is jobb és úgy érezzük, minél több időt szeretnénk a természetben tölteni. Igen, ez a tavasz közeledtét írja le. A 2022-es Bonatti fehérneműk első, tavaszi-nyári kollekciója számtalan olyan fehérneműt tartogat számunkra, amely pontosan az előbb említett életérzést adja át. Az új kollekció néhány melltartója, női alsója, köntöse, pizsamája kellemes, babarózsaszín árnyalatot kapott.

Természetesen a 2022-es Bonatti fehérneműk rózsaszín fehérnemű-kollekciójában többféle stílus és fazon is található. Tisztában vagyunk vele, hogy mindenkinek más az igénye, a preferenciája, ezért a letisztult és egyszerű fehérneműktől kezdve, egészen a szexibb, vagányabb stílusig minden kategóriában találhatók rózsaszín árnyalatú fehérneműk.

Kezdjük is egy egyszerűbb, ugyanakkor kényelmes női bugyival, a HENA P-22-vel! A fazonja igen letisztult, így hétköznapi viseletre tökéletes választás lehet. De annak érdekében, hogy mégse legyen túl egyhangú ez a női alsó, a popsi résznél egy áttetsző anyag segítségével izgalmasabbá tettük. Enyhe mintázatot kapott, ami szolid, de ugyanakkor egy kicsit szexibbé is teszi ezt az alsóneműt.

Bonatti fehérnamű - HENA P-22 - női bugyi - tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - HENA P-22 - női bugyi - tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - HENA P-22 - női bugyi - tavaszi kollekció 2022

A HENA P-22 mellett, szeretnénk bemutatni a DONA P-22 névre keresztelt brazil bugyit, amely – természetesen a pink árnyalat mellett – még világoskék és zöld színben is kapható a Bonatti webáruházában és márkaboltjaiban is! Ennél a női alsónál egy kevés csipke töri meg az egyszerűséget, de ezt olyan formában teszi, hogy a mindennapok kényelméből minimálisan sem kell engednünk.

Bonatti fehérnamű - DONA P-22 - brazil bugyi - tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - DONA P-22 - brazil bugyi - tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - DONA P-22 - brazil bugyi - tavaszi kollekció 2022

Kialakításuknak és remek anyaghasználatuknak köszönhetően ezek a termékeink is olyanok, mintha rajtunk sem lennének és egész napon keresztül kényelmes, komfortos viseletet nyújtanak.

Most pedig evezzünk extravagánsabb vizekre, hiszen a Bonatti 2022-es tavaszi-nyári kollekciója az ilyen típusú fehérneműkből is kínál számunkra lehetőségeket. A RUBIA P-22 brazil bugyi, minden olyan hölgy kedvence lehet, aki egy igazán dögös, ugyanakkor nagyon nőies fehérneműt keres. A csipke egy örök kedvenc, ami nem csoda, hiszen rendkívül elegáns és vonzó megjelenést biztosít a viselőjének. A lágy rózsás színárnyalat pedig csak fokozza ezt az eleganciát.

Amennyiben a szetteket kedveli valaki, annak jó hír, hogy az előbb említett RUBIA P-22 brazil bugyinak elhoztuk a melltartó párját, ami a NELIDA P-22. Együtt tökéletes összhangot képezhet ez a két fehérnemű. A melltartón visszaköszönő hullámosan varrt csipkeanyag, a brazil bugyival párosítva tuti befutó lehet!

Bonatti fehérnamű - NELIDA P-22 - C kosaras melltartó - RUBIA P-22 - brazil bugyi -tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - NELIDA P-22 - C kosaras melltartó - RUBIA P-22 - brazil bugyi -tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - NELIDA P-22 - C kosaras melltartó - RUBIA P-22 - brazil bugyi -tavaszi kollekció 2022

A BRIETA P-22 női bugyi, magáért beszél. A vagány kialakításnak és az anyaghasználatnak hála, olyan női alsót vásárolhatunk, amely a szuperkényelem és a szuperszexi csodás találkozása. Egyedi megjelenését a derékrészen kialakított két pántnak és a fenékrészen lévő csipkebetétnek köszönheti.

Bonatti fehérnamű - CLEVA P-22 - B kosaras melltartó -BRIETA P-22 - női bugyi - tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - CLEVA P-22 - B kosaras melltartó -BRIETA P-22 - női bugyi - tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - CLEVA P-22 - B kosaras melltartó -BRIETA P-22 - női bugyi - tavaszi kollekció 2022

A hálóruhákból sincsen hiány az új rózsaszín-kollekcióban. A MARTINA P-22 babydoll galléros kialakítása visszafogott megjelenést biztosít, amelyet a babarózsaszín árnyalat tesz vonzóvá. Ha valaki egy lezserebb megoldásra vágyik, akkor ajánljuk figyelmébe a SILVY P-22 babydollt, amely lazább megjelenést biztosít a viselőjének. A kollekció talán egyik legkülönlegesebb hálóruhája a FABRIZIA P-22, amely a háton keresztező pántokkal és az enyhén dekoltált résszel válik igazán romantikussá. Nyilvánvalóan a babarózsaszín árnyalata is hozzátesz ehhez.

Bonatti fehérnamű - MARTINA P-22 - babydoll - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - SILVY P-22 - babydoll - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - FABRIZIA P-22 - hálóing - tavaszi kollekció 2022

Bármelyik rózsaszín fehérneműnket választja, az garantáltan meghozza a tavaszi hangulatot, ezért mindenképpen érdemes minél hamarabb eljönni hozzánk a márkaboltokba és a lecsapni a megfelelő méretre, nehogy kifogyjon a készlet!

Oszd meg ezt a bejegyzést!