Akik igazán jók voltak az idén

2017. december 2-án rendezték meg a Czanik Balázs által meghirdetett Miss B-Life Szépségverseny döntőjét, a Symbol Budapestben.

Akik igazán jók voltak az idén

2017. december 2-án rendezték meg a Czanik Balázs által meghirdetett Miss B-Life Szépségverseny döntőjét, a Symbol Budapestben.

Balázs capoera aerobik mester tréner és elkötelezetten hirdeti az egészséges életmódot, melynek része a sport, illetve a mozgás. A szépségversenyen induló lányokkal szemben is elvárás volt a sportos életmód.

Egy nagyon színvonalas program keretében, izgalmas versenyt láthatott a közönség. Kissé elfogultan ugyan, de valószínűleg a férfi közönség véleményével megegyezően, megállapítottuk, hogy a hölgyek fehérneműben voltak a legszebbek. Talán azért is, mert puha és kényelmes Bonatti fehérnemű volt rajtuk, ami mindenki számára biztosítja az önbizalmat és a magabiztosságot.

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Bonatti képviseletében zsűritagként is pontozhattuk a gyönyörű lányokat.

Öröm volt látni a professzionálisan felkészített, csodaszép lányokat a Bonatti fehérneműiben. Ők nemcsak csodálatosan szépek, hanem mindannyian nagyon jók is voltak az idén, mert a Bonatti előrehozott Mikulása a verseny során viselt Bonatti Fehérneműt ajándékba adta a versenyzőknek.

A lányok négyféle öltözetben vonultak fel. 1. Utcai ruhában 2. A Czanik Balázs capoera sport ruházatában 3. Bonatti fehérneműben, valamint. 4. Estélyi ruhában.

A B-Life szépségverseny királynője: Mészáros Petra lett, első udvarhölgye Kurucz Klaudia, második udvarhölgye Eszenyi Eszter. Szívből gratulálunk nekik!

Aki ugyanilyen szép szeretne lenni, az első lépésként jó, ha tudja, hogy Mészáros Petra az őszi kollekciónk kedvenc kék-virágos szettjében, a Delfina push-up melltartóban és Luiz bugyiban nyerte meg a versenyt. A második helyezett a zöld Iréna melltartót viselte, zöld Renáta tangával. A harmadik helyezett pedig a fekete Lorenza bodynkat vette fel.

2017. december 2-án rendezték meg a Czanik Balázs által meghirdetett Miss B-Life Szépségverseny döntőjét, a Symbol Budapestben. 1

Miss B-Life Szépségverseny

 

Share this post