WOW-faktor a 2022-es tavaszi-nyári Bonatti fehérnemű-kollekcióban

WOW-faktor a 2022-es tavaszi-nyári Bonatti fehérnemű-kollekcióban

WOW-faktor a 2022-es tavaszi-nyári Bonatti fehérnemű-kollekcióban

Annak, aki kíváncsi a 2022-es tavaszi-nyári Bonatti fehérnemű-kollekcióra nem lesz könnyű dolga, főleg, ha vásárolni is szeretne!

Miket beszélünk, zöldeket, badarságokat? Nem, nem nem! A Bonatti fehérnemű idén tavasszal is kitett magáért, így, nem véletlenül mondjuk, hogy a 2022-es tavaszi-nyári Bonatti fehérnemű-kollekcióban benne van a WOW-faktor. Garantáljuk, hogy nem győzöd majd forgatni a fejed, nem tudsz majd betelni a látvánnyal és már a második gondolatod az lesz, hogy ez is kell nekem, meg ez, meg ez is és ezt sem szeretném itt hagyni, illetve azonnal előkerül majd a kérdés, hogy: Ugye, más is látja, hogy ez a pizsama, babydoll és melltartó szinte könyörög azért, hogy vigyem magammal?

Már azzal is bajban vagyunk mit mutassunk be először! Természetesen az a legjobb, ha mindenki saját szemével látja a 2022-es tavaszi-nyári Bonatti fehérnemű-kollekció divatos melltartóit, női alsóit, pizsamáit, hálóingeit, köntöseit és így tovább. Erre már lehetőség is van, hiszen az első modellek már kikerültek a márkaboltokba. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy most egy olyan gyöngyszemet mutatunk be, amely még úton van, lehet tervezgetni vele egész szetteket és akár, ÚJDONSÁGKÉNT, előrendelést is le lehet adni rá. (Illetve az elfogyott termékek ismét hamarosan elérhetőek lesznek!)

Igen, gyöngyszem és WOW-faktor,

mert első pillantásra mindenki pöttynek, gyöngynek látja a mintát. Pedig egyáltalán nem az, hanem egy nagyon visszafogott virágminta, sötét- és világoskék színekkel. Az egész összhatás a kékek és a fehérek színkombinációján alapul, amihez a melltartók és bugyik esetében olykor egy szolíd kékszínű csipke párosul.

Ez az összhatás mindig lélegzetelállítóan szép, a fehérneműkhöz társuló fazon pedig kiemeli az idomainkat. A Delfina P22 melltartó és Lorena P22 női alsó párosa egyszerre elegáns és mindennapi viselet, amely a csinos ruhákhoz éppúgy illik, mint a farmerhez.

                               

 

A babydollnak több változata is van (Darline P22 – rövid ujjú és Nika P22 – ujjatlan), attól függően, hogy elegáns vagy modernül lezser szeretne valaki lenni.

A Latrisha P22 nevű pizsamája pedig egyszerre romantikus és kényelmes. A Robertina P22 hálóing pedig akár nyári ruha is lehetne. Garantáljuk, hogy senki nem mondja meg róla, hogy fehérneműnek készült! Ugye, hogy benne van a WOW?!!

Bonatti fehérnemű - LATRISHA P-22 - női pizsama

 

De, ha valaki tényleg ragaszkodna a kék-fehér és pöttyös variációhoz,

akkor örülhet mert ez a minta is alkalmas arra, hogy egész szetteket alakítsunk ki az egyes Bonatti fehérneműkből! A sötétkék vékony és vastag szegéllyel rendelkező Dea P22 babydoll szuperelegáns. Ugyanezt a stílust követi a Belen P22 köntös is. A Debra P22 melltartó és a Luiz P22 brazil bugyi pedig a csipkéktől bolondul meg egy kicsit.

A 2022-es tavaszi-nyári Bonatti fehérnemű-kollekció egyes darabja nagy választékban és nagyon eltérő stílusokban érkeztek most meg, ezért sokan megtalálhatják majd azt a színt és fazont, amelyik tetszik nekik. Egy azonban minden termékünkben közös! Az a szinte láthatatlan kényelem, ami a mintha rajtad sem lenne Bonatti-érzést adja.

Na, de idén tavasszal ki akarná, hogy ezek a fehérneműk láthatatlanok maradjanak???????

Share this post