Csábító Valentin napi akciók

Csábító Valentin napi akciók

Csábító Valentin napi akciók

Csábító Valentin napi akciók

Hamarosan itt a Valentin nap, amit sokan a hátuk közepére sem kívánnak. Ez fakadhat abból, hogy éppen egyedül vannak, vagy rossz emlékként élték meg korábban. Mások viszont nagyon is szeretik ezt a napot.

Mi, mindenkinek ajánljuk Valentin napi akciónkat, még akkor is, ha valaki nem kedveli ezt az ünnepet. Mert a legfontosabb, hogy saját magunkat is meg tudjuk lepni egy régóta vágyott csinos darabbal.

Az úgynevezett „szerelmesek ünnepét” világszerte ünneplik, de leginkább az angolszász országokban terjedt el, és ma már mindenki tapasztalhatja, hogy nálunk is egyre elterjedtebb. Hazánkban régen Bálint napként ünnepeltük és a nap akkor is a szerelemről szólt.

Pontosan ezért, ha már Valentin napról van szó, akkor egy igazi NŐ ne érje be néhány szál virággal, vagy bonbonnal. Lepd meg magad vagy párod a Bonatti Valentin napi akciók valamelyikével, az az egy különleges fehérneművel!

Bár az igazi nők és férfiak azt is tudják, hogy ez a nap a szerelem napja, és nem csak az ajándékozásról szól. A mi javaslatunk ezért az az Urak számára, hogy olyan darabbal lepjék meg kedvesüket, amely diszkréten utal e nap jelentőségére és bármelyik másik napon is viselhető.

A Bonatti márkaboltokban és webshopjában most az ünnep alkalmából 40-50%-os Valentin napi akciók várnak mindenkit.

Webshopunkban az alkalomhoz tökéletesen illő fehérneműk közül lehet válogatni. De a hétköznapok alapdarabjainak számító melltartókból, női alsókból vagy éppen a férfi fehérneműkből is széles a választék. Ünnepi akciós kollekciónk csábító, csipkés darabokat is tartalmaz, amik nem csak Valentin napon, hanem a hétköznapokban is megadják a magabiztos, komfortos kényelmet. Ráadásul bárki megismerheti általuk a „mintha rajtam sem lenne érzést”.

Ha valaki kicsit félénkebb típus, de mégis szeretne csábítani a Valentin nap után a hétköznapokon is, akkor annak a Chantal J-18 melltartónkat ajánljuk. Amely letisztult nőies formájával adja meg azt az érzést, amitől igazán nőiesnek érezheti magát bárki. Különlegesen kialakított hátoldalával pontosan illeszkedik a női test vonalához.

Valentin napi akciónk keretén belül a csipkét kedvelők sem maradnak fehérnemű nélkül.

Aki szerint a csipke sosem megy ki a divatból, annak az April J-18 melltartónkat ajánljuk. Ez az a fehérnemű, amire azt szoktuk mondani, hogy „szerelem első látásra”. Finom, diszkrét díszítésű, egyszerű típusú ruhadarabról van szó, amely különleges kialakításának köszönheti érdekességét. Ha még valamivel ki szeretnénk egészíteni az Valentin esti szettünket, akkor bátran ajánljuk a melltartóhoz illő Edita J-18 harisnyatartónkat vagy az Ingrid J-18 női alsónkat.

Akik az igazán dögös szereléseket kedvelik, azoknak a Georgia J-18 nevű bodynkat ajánljuk. Tuti, hogy ennek a bodynak egyetlen férfi sem fog tudni ellenállni.

Ha pedig ezen a napon nem csak magadra gondolsz, akkor válassz párodnak is egy remek mintás alsónadrágot, amellyel akár még forróbb is lehet az éjszaka.

Share this post