Téli pizsama: védekezés a hideg éjszakák ellen

Téli pizsama: védekezés a hideg éjszakák ellen

Téli pizsama: védekezés a hideg éjszakák ellen

A nyugodt éjszakák érdekében fontos, hogy a hideg időszakban előkerüljön szekrényünkből a téli pizsama.

Nem csak azért szeretjük, mert kényelmes, tökéletes a kuckózáshoz, és nem mellesleg a legtöbb nagyon cuki. (Bár, ez is nagyban hozzájárul!) Hanem azért is, mert a téli pizsama melegen tart a leghidegebb hónapokban is, ezáltal hozzájárul egészségünk megőrzéséhez. Ráadásul a megfázást is elkerülhetjük így, de a téli pizsama viselésekor a hőkomfort-érzetünk is megnő, ami a jó közérzet egyik kulcsa.

A téli pizsama különösen fontos olyan lakásokban, amelyeket nehéz felfűteni. Ennek ellenére sokan mégsem szeretik, mondván, nem igazán csinos. Mi viszont ezt egyáltalán nem így gondoljuk! Sőt, határozottan cáfoljuk. Egy jól megválasztott Bonatti téli pizsama, amely színét és szabását tekintve is nagyszerűen áll viselőjén, nemcsak a testet, hanem a szívet is megmelengeti!

A Bonatti fehérnemű kínálatából most 20% kedvezménnyel választhatod ki a neked tetsző pizsamát!

Mutatunk is néhányat!

Bonatti NIVES NG-21 női pizsamaBonatti NIVES NG-21 női pizsamaBonatti NIVES NG-21 női pizsamaBonatti NIVES NG-21 női pizsama

Ez a piros Nives NG-21 női pizsama rácáfol arra, hogy egy téli pizsama nem lehet csinos és szexi! Egyszerre kényelmes és elegáns választás mindazoknak, akik otthonukban is törekszenek a jó megjelenésre.

DENA J-20 női pizsamaDENA J-20 női pizsama

Ez a koalás Dena J-20 pizsama tökéletes példa arra, hogy egy jól megválasztott pizsamával bármikor színt vihetünk az unalmas hétköznapokba. A szomorú, borongós téli estéken különösen nagy szükség van egy kis vidámságra.

Dion J 20 férfi pizsama, szürke felső résszelDION J-20 férfi pizsama

Egyik kedvencünk ez a Dion J-20 férfi pizsama, amely amellett, hogy kényelmes és meleg, egy igazán motiváló üzenetet is hordoz! Akár újévi fogadalmak mellé is ajánljuk.

Végül, elmondhatjuk, hogy a Pjer J-20 sötétkék, csíkos pizsama tökéletes választás azok számára, akik egy egyszerű, de mégis kiváló minőségű pizsamára vágynak.

PJER J-20 férfi pizsamaHa kiválasztottuk a megfelelő téli pizsamát, ne feledkezzünk meg a lábunkról sem! A Bonattinál számos női és férfi papucs közül tudtok választani.

Share this post