30%-os tavaszváró kedvezmény a Bonattinál!

30%-os tavaszváró kedvezmény a Bonattinál!

30%-os tavaszváró kedvezmény a Bonattinál!

Végre véget ért a tél és beköszöntött a tavasz!

Sajnos ez a tél a járványügyi helyzet és a korlátozások miatt hosszabbnak tűnt, mint amilyen lenni szokott. De végre itt a tavasz, reméljük, hogy a hideg téli hétköznapok mellett, hamarosan hátra hagyhatjuk a járványt is és koncentrálhatunk tavaszi terveinkre. Hogy biztosan jól induljon ez az évszak 30% tavaszváró kedvezménnyel szeretnénk neked kedveskedni!

Gyönyörű és mintha rajtad sem lenne érzést biztosító fehérneműk várnak rád a Bonatti webshopban! A tavasz örömére 2021. március 22-én éjfélig 30%-kal kedvezőbb áron tudod beszerezni néhány tavaszváró narancsszínű vagy narancsvirágos mintájú köntösünket, hálóingünket, melltartónkat, női alsónkat és baby doll-unkat. Igazán csodás színes és mintás darabokat is találhatsz az akciós kínálatban, ami igazi tavasz hangulatot hoz majd az életedbe!

Bonatti fehérnemű női köntös SORELLA P-20 Bonatti fehérnemű női köntös BELINA P-20Bonatti fehérnemű női hálóing TRISHA P-20 Bonatti fehérnemű női hálóing ELIZABETH P-20

De ezzel még nincs vége a tavaszváró kedvezménynek!

Azt szeretnénk, hogy a tavasz tényleg jól induljon, és hogy te is vidámabb legyél, ha már jön a jó idő és egyre többet süt a nap. 30% kedvezményt biztosítunk néhány narancsszínű vagy narancsvirágos B és C kosaras melltartókra is. Valamint, ha a melltartóhoz színben vagy mintázatban hozzá illő bugyit választasz, azt is 30%-os árengedménnyel vásárolhatod meg!

                                                       Bonatti fehérnemű női melltartó CATALINA P-20 Bonatti fehérnemű női melltartó TELLA P-20

                                                           Bonatti fehérnemű női brazil alsó LORENA P-20    Bonatti fehérnemű női brazil alsó SILVANA P-20

A korlátozások miatt az akció most csak online érvényes, és 2021. március 22-én éjfélig tart az egyes narancsszínű vagy narancsvirágos termékekre vonatkozva! Nézd meg termékeinket, és újítsd meg a ruhatárad igazi tavaszi fehérneműkkel! Siess, hogy le ne maradj ezekről a fantasztikus fehérneműkről!

Oszd meg ezt a bejegyzést!