Szezonvégi leárazás a Bonatti márkaboltokban

Szezonvégi leárazás a Bonatti márkaboltokban

A szezonvégi leárazás a Bonatti fehérneműnél azért jó, mert nem csak testünket, hanem a lelkünket is ápoljuk vele!

De a viccet félretéve megerősítjük, hogy még tart az 50%-os szezonvégi leárazás márkaboltjainkban! Csodás selyemszatén és csipke fehérneműk, valamint kényelmes pamut hálóingek, pizsamák, merevítő nélküli melltartók és persze a fürdőruhák is akciós áron vannak.

Van néhány különlegességre vonatkozó javaslatunk, mit szerezz be a nyári leárazás keretében.

A Lucrezia P-22 női body pont olyan, mintha egy grafikus rajzolta volna rád a fehérneműt. Tökéletesen illeszkedik a test vonalához, melltartórésze enyhén megemeli, kis push-upja pedig kiemeli a melleket. A háta mélyen kivágott, de a biztos tartás érdekében van egy melltartókapcsoló-pántja is.

Bonatti fehérnemű - LUCREZIA P-22 - női body 70B  

Ha pedig ez a rajzos elegáns minta elnyeri valaki tetszését, akkor a jó hír, hogy az ilyen típusú termékek sora elég hosszú és választható még női alsó, melltartó többféle fazonban is.

Bonatti fehérnamű - ARABELLA P-22 - női bugyi - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - CHANTAL P-22 - női tanga - LORENA P-22 - brazil bugyi -tavaszi kollekció 2022

Azok kifejezetten örülhetnek a Bonatti szezonvégi leárazás időszakának, akik kedvelik a merevítő nélküli melltartókat. Akik ezeket a melltartókat kedvelik kifejezetten esküsznek arra a kényelemre, amit nyújtani tudnak. Ráadásul van a sportos mindennapi viselet mellett kifejezetten elegáns, csipkés változat is.

Bonatti fehérnemű - női bugyi VICKY - 2022 tavaszi kollekcióBonatti fehérnamű - CHANTAL P-22 - női tanga - LORENA P-22 - brazil bugyi -tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - PERRY P-22 - női tanga bugyi - JULIANA P-22 - B kosaras melltartó - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - CLEVA P-22 - B kosaras melltartó -BRIETA P-22 - női bugyi - tavaszi kollekció 2022

Hálóingre, pizsamára, de még akár köntösre is a mostani hűvösebb időszakban egyre nagyobb szükség lesz. Mivel ezek a Bonatti fehérnemű termékek is 50%-os akcióban vannak érdemes olyat választani, amik kiegészítik egy-egy fehérneműszett sorát. Ilyen lehet a diszkrét többféle virágmintás kollekciók sora.

Bonatti fehérnamű - CATALINA P-22 - C kosaras melltartó - tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - NAOMI P-22 - babydoll - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - MACARENA P-22 - hálóing - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnemű - SORELLA P-22 - női köntös - tavaszi kollekció 2022

 

Mivel most még semmi akadálya nincs annak, hogy wellness élményekkel teli legyen az ősz, ezért érdemes a kedvenc fürdőruhafazonból beszerezni egy újat vagy egy másik színt is.

Oszd meg ezt a bejegyzést!