Felhasználási feltételek

 

Weboldalaink tartalmai és szolgáltatásai személyes használatra készültek, ami azt jelenti, hogy bármilyen információ (termékekről, tevékenységről, blogról stb.) letöltése csak akkor tehető meg, ha ezeket a továbbiakban nem kereskedelmi, üzleti vagy professzionális tevékenység céljából töltik le.

Ugyanakkor, a vásárlást lehetővé tevő Szolgáltatások használhatóak személyes és professzionális célra is. Ez azt jelenti, hogy szabadon vásárolhatsz a Weboldalainkon keresztül a kereskedelmi, üzleti vagy professzionális tevékenységeidtől függetlenül, vagy ezekkel kapcsolatosan is.

A weboldalak és a vonatkozó Tartalmak és Szolgáltatások megnyitásakor elsősorban az alábbiakat kell betartani, figyelembe venni és elfogadni:

 • Weboldalakon való navigálás és Szolgáltatások használata szabad és abszolút egyéni belátás, illetve elhatározás alapján történik, saját felelősségre.
 • Ne használja weboldalunkat törvénytelen célokra, törvénytelen tevékenységek végzésére!
 • Ne használja weboldalunkat úgy, hogy teljesen vagy részben károsítsa vagy másképpen veszélyeztesse teljesítményét, működését!
 • A Dream Shopping Kft. nem vállal felelősséget a Felhasználók számítógépét és egyéb eszközét ért károkért vagy a tárolt adatokat ért károkért.
 • A Dream Shopping Kft. nem vállal felelősséget a Weboldalak és Szolgáltatások használata során történő felhasználó általi viselkedéssel kapcsolatosan.
 • A Dream Shopping Kft.-t nem terheli semmilyen felelősség a Weboldal használatával és működésével valamilyen módon kapcsolatos adatvesztés vagy kár esetén, beleértve, mindennemű korlátozás nélkül a Weboldalak és Szolgáltatások felfüggesztéséből, megszakításából, rendellenességéből és/vagy elérhetetlenségéből származó károkat, a Felhasználó eszközére továbbítódó esetleges vírusok és káros anyagok okozta károkat, üzleti károkat, haszonvesztést, a tevékenység megszakítását, kereskedelmi információk vesztését és/vagy minden egyéb vagyoni kárt.
 • A Dream Shopping Kft. törekszik a Tartalmak pontosságára, de nem tudja 100 százalékban garantálni a Tartalmak pontosságát és teljességét, illetve nem garantálja, hogy a Weboldalak, a Szolgáltatások és a Tartalmak megszakítás nélkül, pontosan és biztosan mindig rendelkezésre állnak.
 • A Weboldalon lévő ábrák, fényképek és egyéb ábrázolás kizárólag illusztráció. A Dream Shopping Kft. folyamatosan arra törekszik, hogy biztosítsa, hogy a Weboldalakon lévő fényképek az eredeti termékek hű másolatai legyenek és felhasznál minden lehetséges technológiai megoldást a pontatlanságok minimálisra csökkentése érdekében. Ennek ellenére lehetséges, hogy az ábrák valamilyen oknál fogva, eltérnek az eredetitől például színben. Ezek a Felhasználó által használt számítógép színfelbontásától is függnek. A fenti technikai okok miatt, a Dream Shopping Kft. nem vállal semmiféle felelősséget a Weboldalain lévő termékek grafikai ábrázolásainak eredetivel mindenben megegyező megfelelőségéért.
 • A szerzői jog, védjegy és szabadalmi védelem és/vagy más jogszabály által védett Tartalmak és a Weboldalakon lévő minden más tartalom másolása, módosítása, reprodukálása és egyéb alkalmazása tilos, kivéve ha erre a Dream Shopping Kft. egyértelmű és kifejezett, írásba foglalt engedélyt adott a Felhasználó számára.
 • A Dream Shopping Kft. törölheti, módosíthatja, továbbíthatja, kommunikálhatja és felhasználhatja a Felhasználó által küldött Tartalmakat, illetve a Felhasználó az elküldéssel lemond minden anyagi és erkölcsi jogról, mint az elküldött Tartalmak szerzője. 18 évesnél fiatalabbakról készült fénykép, videofelvétel esetén kérni kell a szülők vagy a nevelők explicit hozzájárulását.

A Felhasználó számára rendelkezésre bocsátott területek használatához regisztrálás szükséges.

A jelszó biztonságához a legnagyobb mértékben az alábbi egyszerű lépések betartásával járulhat hozzá:

 • Tartsa titokban a jelszót, ne közölje senkivel!
 • Ne engedje át jelszavát azért, hogy más is használja!
 • Ha a jelszó titkossága meg lett sértve, akkor cserélje ki!

A jelszó nem megfelelően biztonságos kezeléséből adódó problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

 

Jelen Felhasználási feltételek minden a Dream Shopping Kft. által üzemeltetett oldalakra érvényesek.
Hatályos: 2017. szeptember 1-jétől