Légy magabiztos, éld át a "mintha rajtam se lenne" érzést a kényelmes és puha Bonatti Fehérneműkkel!

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

 

Weboldalaink tartalmai és szolgáltatásai személyes használatra készültek, ami azt jelenti, hogy bármilyen információ (termékekről, tevékenységről, blogról stb.) letöltése csak akkor tehető meg, ha ezeket a továbbiakban nem kereskedelmi, üzleti vagy professzionális tevékenység céljából töltik le.

Ugyanakkor, a vásárlást lehetővé tevő Szolgáltatások használhatóak személyes és professzionális célra is. Ez azt jelenti, hogy szabadon vásárolhatsz a Weboldalainkon keresztül a kereskedelmi, üzleti vagy professzionális tevékenységeidtől függetlenül, vagy ezekkel kapcsolatosan is.

A weboldalak és a vonatkozó Tartalmak és Szolgáltatások megnyitásakor elsősorban az alábbiakat kell betartani, figyelembe venni és elfogadni:

 • Weboldalakon való navigálás és Szolgáltatások használata szabad és abszolút egyéni belátás, illetve elhatározás alapján történik, saját felelősségre.
 • Ne használja weboldalunkat törvénytelen célokra, törvénytelen tevékenységek végzésére!
 • Ne használja weboldalunkat úgy, hogy teljesen vagy részben károsítsa vagy másképpen veszélyeztesse teljesítményét, működését!
 • A Dream Shopping Kft. nem vállal felelősséget a Felhasználók számítógépét és egyéb eszközét ért károkért vagy a tárolt adatokat ért károkért.
 • A Dream Shopping Kft. nem vállal felelősséget a Weboldalak és Szolgáltatások használata során történő felhasználó általi viselkedéssel kapcsolatosan.
 • A Dream Shopping Kft.-t nem terheli semmilyen felelősség a Weboldal használatával és működésével valamilyen módon kapcsolatos adatvesztés vagy kár esetén, beleértve, mindennemű korlátozás nélkül a Weboldalak és Szolgáltatások felfüggesztéséből, megszakításából, rendellenességéből és/vagy elérhetetlenségéből származó károkat, a Felhasználó eszközére továbbítódó esetleges vírusok és káros anyagok okozta károkat, üzleti károkat, haszonvesztést, a tevékenység megszakítását, kereskedelmi információk vesztését és/vagy minden egyéb vagyoni kárt.
 • A Dream Shopping Kft. törekszik a Tartalmak pontosságára, de nem tudja 100 százalékban garantálni a Tartalmak pontosságát és teljességét, illetve nem garantálja, hogy a Weboldalak, a Szolgáltatások és a Tartalmak megszakítás nélkül, pontosan és biztosan mindig rendelkezésre állnak.
 • A Weboldalon lévő ábrák, fényképek és egyéb ábrázolás kizárólag illusztráció. A Dream Shopping Kft. folyamatosan arra törekszik, hogy biztosítsa, hogy a Weboldalakon lévő fényképek az eredeti termékek hű másolatai legyenek és felhasznál minden lehetséges technológiai megoldást a pontatlanságok minimálisra csökkentése érdekében. Ennek ellenére lehetséges, hogy az ábrák valamilyen oknál fogva, eltérnek az eredetitől például színben. Ezek a Felhasználó által használt számítógép színfelbontásától is függnek. A fenti technikai okok miatt, a Dream Shopping Kft. nem vállal semmiféle felelősséget a Weboldalain lévő termékek grafikai ábrázolásainak eredetivel mindenben megegyező megfelelőségéért.
 • A szerzői jog, védjegy és szabadalmi védelem és/vagy más jogszabály által védett Tartalmak és a Weboldalakon lévő minden más tartalom másolása, módosítása, reprodukálása és egyéb alkalmazása tilos, kivéve ha erre a Dream Shopping Kft. egyértelmű és kifejezett, írásba foglalt engedélyt adott a Felhasználó számára.
 • A Dream Shopping Kft. törölheti, módosíthatja, továbbíthatja, kommunikálhatja és felhasználhatja a Felhasználó által küldött Tartalmakat, illetve a Felhasználó az elküldéssel lemond minden anyagi és erkölcsi jogról, mint az elküldött Tartalmak szerzője. 18 évesnél fiatalabbakról készült fénykép, videofelvétel esetén kérni kell a szülők vagy a nevelők explicit hozzájárulását.

A Felhasználó számára rendelkezésre bocsátott területek használatához regisztrálás szükséges.

A jelszó biztonságához a legnagyobb mértékben az alábbi egyszerű lépések betartásával járulhat hozzá:

 • Tartsa titokban a jelszót, ne közölje senkivel!
 • Ne engedje át jelszavát azért, hogy más is használja!
 • Ha a jelszó titkossága meg lett sértve, akkor cserélje ki!

A jelszó nem megfelelően biztonságos kezeléséből adódó problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

 

Jelen Felhasználási feltételek minden a Dream Shopping Kft. által üzemeltetett oldalakra érvényesek.
Hatályos: 2017. szeptember 1-jétől