Tanácsadás

A VIP tanácsadás mindenkinek jár!

A Bonatti fehérneműbolt munkatársai mindenkinek segítenek, hogy megtalálja azt a fehérneműt, ami önbizalommal és magabiztossággal tölti el.

Gyere el Te is hozzánk és tesztelj minket! Mi vállaljuk a kihívást.

A Bonatti márkaboltokban annyi fehérneműt próbálhatsz fel, amennyit csak akarsz, mindaddig, amíg megtalálod, amit keresel. Sőt, még segítünk is Neked, hiszen ebben profik vagyunk.

DÍJMENTES VIP TANÁCSADÁS

Tudjuk, hogy mennyire fontos egy jó melltartó, de azt is tudjuk, hogy mennyire nehéz megtalálni a tökéletes méretet és fazont. Talán a mellünk az a testrészünk, ami a legtöbbet változik: a mell alakja és mérete érzékenyen reagál minden testi változásra.

Tapasztalatunk szerint a nők 90%-a rossz méretű melltartót hord, vagy ha a méretét tudja is, a fazonválasztásnál követ el hibát. Mi DÍJMENTES tanácsadással segítünk Neked, hogy megtaláld az ideális méretű és fazonú melltartót!

Mit jelent a VIP tanácsadás?

Extra szolgáltatásunkkal a hét négy napján (hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap) várunk Téged az üzleteinkben. Először is meghatározzuk a méretedet, utána akár 20 féle fazonú melltartót is felpróbálhatsz – ugyanis azt vettük észre, hogy érdemes minél több típust is felpróbálni, és nem csak egyféléhez ragaszkodni. A végén pedig a felsőtestedhez igazítjuk a pántot, hogy tényleg tökéletes legyen az élmény, amit az új melltartód jelent.

A Bonattinál mindenki kiemelt vásárló

Érdemes évente legalább egyszer eljönni a VIP Tanácsadásra, hiszen az életkorunkkal a mellünk is változik. Várunk Téged sok szeretettel, mert itt mindenkinek jár a VIP kiszolgálás!

Dauner Katalin - Bonatti fehérnemű márkabolt

Dauner Katalin

a Bonatti fehérnemű márkabolt tulajdonosa

Tanácsra van szükséged fehérneműkkel kapcsolatban?

Küldd el a kérdéseid!

    Adatkezelési nyilatkozatát.