20-30-40%-os fürdőruhaakció a márkaboltokban

20-30-40%-os fürdőruhaakció a márkaboltokban

20-30-40%-os fürdőruhaakció a márkaboltokban

Sokan úgy gondolják ez az utolsó hónap az idei nyárból és ilyenkor mennek el szabadságra és a legtöbben nyaralni idehaza és külföldön is.

A munka és az iskola tagadhatatlanul elkezdődik szeptemberben, de a nyár – több éve tapasztalhatjuk már – nem fog véget érni augusztusban. Így még mindenkinek sok lehetősége van fürdőruhát vásárolni. De a 20-30-40%-os fürdőruhaakció a márkaboltokban csak most van, a készlet erejéig. A Bonatti fehérnemű három márkaboltjában! Ezért érdemes nagyon sietni.

De a 20-30-40%-os fürdőruhaakció a márkaboltokban csak most van, a készlet erejéig

Most is lehetőség van rá, hogy az ezen a nyáron megszeretett, jól bevált bikinihez új felső vagy alsó részt vegyél, amivel könnyen variálható a termék. Ráadásul olyan, mintha teljesen új bikinid lenne, ami akár váltó bikininek is megfelel. Mindez nagyon kedvező áron. De, akkor is gyere el hozzánk, ha ugyanabból a mintából más fazont, vagy egyrészes fürdőruhát keresel!

Most érdemes új szettet kialakítani és kihasználni a 20-30-40%-os fürdőruhaakció lehetőségeit a márkaboltokban.

Ha akciós áron vásárolsz fürdőruhát, akkor talán még egy táska, egy kalap vagy egy strandruha is belefér a keretbe. Tehát a Bonatti fürdőruhák már felpörögtek és akcióban vannak, így fazontól és méretválasztéktól függően 20-30-40%-kal olcsóbban lehet megvásárolni őket a Dunakeszin, Budaörsön és Budán található Bonatti Márkaüzletekben. Ne feledd az akció csak a márkaboltokban van! Itt szakértő kollégáink tudnak segíteni neked a választásban vagy a stílus kiválasztásában. Kérd a segítségüket!

Tehát a Bonatti fürdőruhák már felpörögtek és akcióban vannak, így fazontól és méretválasztéktól függően 20-30-40%-kal olcsóbban lehet megvásárolni őket

Share this post