Outlet fehérnemű termékek a Bonatti-fehérnemű kínálatában!

Outlet fehérnemű termékek a Bonatti-fehérnemű kínálatában!

Outlet fehérnemű termékek a Bonatti-fehérnemű kínálatában!

Még nincs is itt a Black Friday és mi már minden outlet fehérnemű termékünkre 40% kedvezményt adunk!

Érdemes lehet szétnézni, hiszen óriási kedvezményekkel kedveskedünk! Az outlet fehérnemű termékek között megtalálhatóak női melltartók, köntösök, babydollok, női alsók és még sok más. Ráadásul a férfiakra is gondoltunk, így rengeteg mintás és színes boxeralsó is megtalálható az otlet fehérnemű termékek között.

Ha eddig valaki csak nagyon szemezett valamelyik fehérneművel, akkor most mindenképpen érdemes lesz időben beszerezni, nehogy végképp lemaradjon róla. Előző blogunkban említettük a Zarina P-20 melltartót, melynek nagyon különleges narancssárga színe van. Sokan azt állítják, hogy a narancssárga a boldogság színe. Ráadásul biztosak vagyunk benne, hogy mindenkinek a meleg, nyári napok jutnak eszébe erről az intenzív és nagyon szép narancssárga, terrakotta színről.

Outlet fehérnemű - Zarina melltartóBonatti női melltartó ZARINA P-20Bonatti női melltartó ZARINA P-20

Az outlet fehérnemű termékek között van a melltartóhoz tartozó női alsó is, az Amara P-20 női alsó. Nincs is annál jobb érzés, amikor reggel elégedettek vagyunk magunkkal. Mi úgy gondoljuk, hogy ez az érzés a fehérneműnél kezdődik. Ha boldogok vagyunk, még a nap is szebben süt és semmi rossz dolog nem szegheti kedvünket.

Bonatti fehérnemű női alsó AMARA P-20 Bonatti fehérnemű női alsó AMARA P-20Outlet fehérnemű - Amara P-20 női alsó

Néhány női köntös is helyet kapott az outlet fehérnemű termékek között. Például a Jill P21 női köntös, valamint a Jovanna P21 női köntös. Úgy tapasztaltuk, hogy ezek a köntösök is színt tudnak vinni a szürke és hűvös mindennapokba. Valamint nagyon kényelmes és különleges viselet mindkettő. Az outlet termékek között még elérhető másfajta köntös is. Érdemes lehet vetni azokra is egy pillantást!

 Bonatti fehérnamű - JILL P-22 - női köntös - tavaszi kollekció 2022  Bonatti fehérnamű - JILL P-22 - női köntös - tavaszi kollekció 2022

Hamarosan itt a karácsonyi és az ajándékvásárlási szezon. Miért ne lehetne előre gondolkozni és kényelmes fehérneműket vásárolni szeretteinknek már november végén? Szerintünk a Franca P21 női papucs biztos mindenkinek nagyon jó ajándékötlet lehet. Miért gondoljuk így? Mert amellett, hogy most 40% kedvezménnyel tudja megvásárolni, egy nagyon puha és kényelmes papucsról van szó. Két színben (pink és kék) és három méretben (36/37, 38/39 és 40/41) elérhető.

A legkényelmesebb és legbohókásabb babydollok és hálóingek most kedvezményesen elérhetőek!

A legegyszerűbb módja annak, hogy egy kicsit visszacsempésszük a hűvös és szürke mindennapokba a nyarat és a jókedvet a vidámság. Nincs is más dolgunk, mint felvenni egy kedves mintájú babydollt. A Lolita P-20 női babydoll és a Maxima P21 babydoll biztosan mindenki kedvence lesz, hiszen nagyon kényelmes szabása van és a mintája is a nyarat és a tavaszt juttatja az eszébe annak, aki viseli.

Bonatti fehérnemű babydoll LOLITA P-20 Bonatti fehérnemű babydoll LOLITA P-20

A kínálatban rengetegfajta nagyon kényelmes női alsó is megtalálható az outlet fehérnemű termékek között. A mintás Anja J-19 női alsótól a sima Andrea női alsón J-19 keresztül, a Dona J-20 női brazil bugyin át, egészen a Galatea J-19 női brazil alsóig mindenki megtalálja a hozzá illő Bonatti-fehérneműt.

ANJA J-19 - Bonatti női alsó - 2019ANDREA - Bonatti női alsó - szürke - 2019DONA J-20 női brazil bugyiGALATEA J-19 - Bonatti rózsaszín női brazil alsó

A férfiakról sem feledkeztünk meg!

Az outlet termékek között férfi boxer alsók és férfi fecske alsók közül lehet válogatni. Ugyan a kis méretekből már kezdünk kifogyni, de így eljött a mackósabb testalkatok ideje! A legkelendőbb férfi alsónadrág a Gaetano J-19 férfi boxer alsó, ami laza, de mégis testhez idomul. Ez az alsónadrág csak XL méretben elérhető!

Az előbb említett boxer fecske párja a Gomes J-19 férfi fecske alsó is helyet kapott az outlet termékek között. Aki szereti a fecskét, annak biztos, hogy ez lesz a kedvenc viselete. Viszont ez a termék már csak XXL méretben elérhető!

GAETANO J-19 - Bonatti férfi boxer - 2019 GAETANO J-19 - Bonatti férfi boxer - 2019GOMES J-19 - Bonatti Férfi fecske - 2019 GOMES J-19 - Bonatti Férfi fecske - 2019

A legnagyobb választékkal a Roberto P21 férfi boxer rendelkezik. Több színben és méretben is elérhető. M és L méretben fekete-kék csíkosat, melanzs kéket, piros-kék csíkosat, szürkét és zöld-csíkosat lehet vásárolni. Sajnos, XL-es méretben a piros-kék csíkos, valamint a szürke nem elérhető.

Ne keseredjen el senki, ha esetleg nem találta meg a felsorolt termékek között azt, amire már régóta vágyik. Érdemes megnézni a többi outlet fehérnemű terméket is, hiszen az itt felsoroltak nem fedik le az összes outlet terméket. Vagy látogasson el márkaüzleteinkbe, és válogasson személyesen az összes elérhető Bonatti-fehérnemű között. Ha pedig valaki nem tudja eldönteni, hogy melyik fehérneműt válassza, látogasson el Facebook oldalunkra, ahol rengeteg videó segít a döntésben!

Share this post