Pöttyös fehérnemű, kék karácsony – Hangolódás az ünnepre a Bonatti segítségével

Pöttyös fehérnemű, kék karácsony

Pöttyös fehérnemű, kék karácsony – Hangolódás az ünnepre a Bonatti segítségével

Már csak egy hónap van karácsonyig! Teremtsd meg az ünnepi hangulatot fehérneműid segítségével is!

Már te is izgatottan várod a karácsonyt? Ha esetleg annyira még nem jöttél lázba az ünnep közeledtének hallatán, akkor segítünk neked! Nyilván a karácsonyi dekoráció, zene és például néhány bögre finom forró csoki is nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy megfelelő hangulatba kerülj az ünnepre. De sok más aprósággal is segítheted magadat (és akár párodat is) ünnepi hangulatba hozni! Például Bonatti fehérneművel! Válaszd az ünnepre is a Bonatti termékek által kínált kényelmet és eleganciát! Íme, néhány fantasztikus, pöttyös fehérnemű karácsonyra!

Kék, pöttyös fehérnemű karácsonyra? Igen! A kék egy nagyon népszerű karácsonyi szín, ráadásul a fehérnemű nagy pöttyei a karácsonyfa csillogó díszgömbjeire is emlékeztetnek.

Piros fehérneműre számítottál? Nem kell mindig a hagyományokhoz ragaszkodni! Tudtad például, hogy a Mikulás ruházata állítólag azért lett piros, hogy passzoljon a Coca-Cola reklámokba? Szent Miklóst eredetileg ugyanis lila ruhában ábrázolták, püspök mivoltából kifolyólag.

Amúgy is imádod a kéket? Teremts új hagyományt, tedd kékké a karácsonyt!

Ehhez választhatod az elől teljesen pöttyös RICARDA J-21 bugyit, mely kis szexi átlátszó részeket is kapott elől. De ennek a bugyinak egy másik változatát, a JORA J-21 női bugyit, mely fazonjában, illetve abban különbözik a RICARDA J-21 bugyitól, hogy átlátszó részén nincsenek pöttyök.

 

A bugyihoz természetesen hozzáillő melltartót is választhatsz. A B kosarasoknak a KLEMENTINA J-21 melltartó, a C kosarasoknak pedig az ANITA J-21 melltartó szolgál megfelelő tartással és kényelemmel.

Idén sem sem álltunk meg a melltartóknál és bugyiknál! Pizsamát, hálóinget és köntöst is készítettünk ebben a csodás kék színben, melyekről egyértelműen a pöttyök sem maradhattak le.

A DASHA J-21 pizsama kényelmét, selymes puhaságát már a képről is láthatjuk! A pizsamát azonban egy szexi, átlátszó vállrésszel díszítettük, ezen jelennek meg a pöttyök is, melyek így finom eleganciát kölcsönöznek a ruhadarabnak. A hosszú ujjú CARRY J-21 hálóing is ugyanígy megkapta az említett extrát. Azt mondják, hogy illetlenség vendéget fehérneműben fogadni, de ezt a hálóinget nem sok választja el egy rendes ruhától, így az sem lenne túl kínos, ha váratlan vendégek állítanának be hozzánk.

A köntösök kedvelői az ujjvégnél átlátszó, pöttyös résszel díszített INDIRA J-21 köntös segítségével várhatják a karácsonyt, természetesen roppant elegánsan.

Már érdemes most megvenni ezeket a kék, pöttyös csodákat, ha időben el szeretnéd kezdeni a karácsonyra való felkészülést. Vagy, ha a karácsonykor hordani kívánt fehérneműdet már előre be kívánod szerezni! Persze nem csak ezekkel a Bonatti fehérneműkkel tudod a karácsonyi hangulatot megteremteni, nemsokára karácsonyi kollekciónk darabjai is elérhetőek lesznek! Várd kellemes hangulatban a karácsonyt, a mindennapok mellett válaszd az ünnepre is a kényelmes Bonatti fehérneműket!

Share this post