Fehérnemű karácsonyi ajándékként? Igen!

Fehérnemű karácsonyi ajándékként? Igen!

Fehérnemű karácsonyi ajándékként? Igen!

A karácsony a családok, a szeretet ünnepe. Ami lehetőséget ad arra is, hogy apróságokkal, mindennap használható dolgokkal is megajándékozzuk egymást vagy akár saját magunkat is.

A fehérnemű önmagában szimbolikus jelentőségű, talán pont ezért több, mint egy egyszerű ajándéktárgy. Ha egy nőnek választunk fehérneműt, fontos, hogy eltaláljuk az ízlését, alkatához és igényeihez leginkább megfelelő darabot. Ebben vezérfonálként szolgálhat az ajándékozó számára, a karácsonyi limitált szériás kollekció, ahol a piros színek és a karácsonyra jelző minták is visszaköszönnek.

Ugyanakkor az is fontos, hogy a fehérnemű puha, kényelmes anyagokból készüljön. A cél, hogy egész nap jó érzést, a Bonatti által garantált „mintha rajtam sem lenne érzést” biztosítsa. Ezért a fehérnemű karácsonyi ajándékként nagy szeretetet és a másik magabiztos ismeretét is jelentheti.

Ha egy férfinak választunk fehérneműt biztos, hogy a kényelem mellett az alap színekkel sosem lehet mellélőni. De, akik szeretik az izgalmakat, azok is megtalálják a Bonattinál a humort és az extravagáns termékeket. A karácsonyi ajándékok állandó szereplőinél, a pizsamáknál, köntösöknél, valamint pólóknál és papucsoknál azonban, fontos lehet a fazon, a szín és a minta is.

Bonatti - karácsonyi női köntös - Marina-NG20Bonatti - karácsonyi női papucs - ADELISA NG-20Bonatti - karácsonyi női babydoll - ROXY NG-20Bonatti - karácsonyi férfi fecske alsó - Adamo-NG20Bonatti - karácsonyi férfi fecske alsó - Adamo-NG20

Természetesen a fentiek nem korfüggőek, a jellemzők alapján, bárki választhat nyugodt szívvel bármit párjának, barátjának. Akinek segítségre lenne szüksége az kérjen tanácsot a márkaboltjainkban kollégáinktól vagy írjon üzenetet!

A fehérnemű karácsonyra nemcsak karácsonyi ajándékként kiváló! Most remek karácsonyi ajánlattal várunk mindenkit két márkaboltunkban és 24 napos karácsonyi kalendáriumi akciónkkal! Látogasson el hozzánk! 

Share this post