Bonatti Black Friday 2020

Bonatti Black Friday 2020, 20 százalék akció pizsamára, hálóingre

Bonatti Black Friday 2020

November 27-én hivatalosan is elkezdődik a Bonatti Black Friday és a karácsonyi bevásárlási szezon!

Az Amerikából eredő Black Friday napja, mely közvetlenül a Hálaadást követő péntek, külföldön a hatvanas évek óta az ünnepi ajándékvásárlás és készülődés kezdetét jelzi. Bár egyik jeles nap sem tartozik a nálunk megszokott ünnepi eseményekhez, az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is.

Mi is beálltunk a sorba, követjük a trendet. Elsősorban azért, hogy a vásárlóinknak kedvezhessünk!

A Bonatti Black Friday 2020. november 27-étől egészen november 29-éig (péntektől vasárnapig) egy teljes hétvégén át tart. Az akció keretében mindenki számára 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg a 2020-as őszi/téli Bonatti fehérnemű-kollekció pizsamái és hálóingei.

A kedvezmények a márkaboltokban és a webshopban egyaránt érvényesek, így elkerülhető a tömegben való tülekedés, ami ebben a járványos időszakban előny lehet. Az online vásárlási lehetőség idén ráadásul különösen kényelmes. Otthonod melegéből bármikor kényelmesen megveheted szeretteidnek a karácsonyi ajándékot anélkül, hogy az esti kijárási tilalom miatt kellene aggódnod. Ezt az akciót mindenki igénybe veheti.

DE A BONATTI ELIT KLUB TAGJAI SZÁMÁRA, MINDEZEK FELETT, A 2020-AS ŐSZI/TÉLI KOLLEKCIÓ KÖNTÖSEIRE IS ÉL A 20% KEDVEZMÉNY!

Ehhez nem kell mást tenni, mint a márkaboltokban vásárláskor bemutatni az aktuális Elit Klubos hírlevelet. A webshopban történő vásárlás esetén pedig az ELIT KLUB hírlevélben kapott kuponkóddal érvényesíthetik a pizsamákra, hálóingekre és köntösökre egyaránt érvényes kedvezményt.

Használd ki a Bonatti Black Friday 2020-as kedvezményét, és lepd meg szeretteidet karácsonyra stílusos és kényelmes pizsamával, hálóinggel vagy köntössel, hogy ők is élvezhessék a mintha rajtam sem lenne érzést!

Nagyszerű ajándék például a Julia J bézs színű cicás női pizsama, melynek viselése nem csak kellemes anyaga, de vidám mintája miatt is jóleső érzéssel tölt el. Hasonlóan aranyos és puha a Beverly J szürke, koalás pizsama.

JULIA J-20 női pizsama bézsBeverly J 20 női pizsama szürke, koalás felső résszel

Ha pedig valami lazább viseletre vágysz, a 2020-as őszi/téli kollekcióban divatos hálóingeket is találsz. A Lesli J csipkés szegélyű, klasszikus stílusú fekete hálóingben mindig csinosnak érzed majd magad. Szintén csipkés csoda a Macarena J hálóing, mely feltűnő virágmintájával igazán különleges látványt nyújt.

LESLI J-20 hálóing feketeMacarena J-20 női hálóing dzsungel mintás

Férfi pizsamákból is hatalmas a választék. A Samuel J pizsama csíkos felső része tökéletesen harmonizál a sötétkék alsó résszel. Ugyanezt az elvet követi az Adolfo J férfi pizsama, melynél a narancssárga csíkkal díszített szürke felső rész szegélye képez átmenetet a kék alsóval.

Samuel-J-20 férfi pizsama, kék alsó, csíkos felsőADOLFO J-20 férfi pizsama, szürke felső, kék alsó

A Bonatti Black Friday-en kívül további kedvezményekkel szeretnénk segíteni, hogy ráhangolódhass az ünnepekre és megtaláld a tökéletes karácsonyi ajándékot!

Az előző évhez hasonlóan, idén is a Bonatti adventi fehérnemű kalendáriummal várjuk az ünnepeket, mely 2020. december 1-jén kezdődik és december 24-éig tart.

Kövess minket Facebook oldalunkon, hogy elsőként értesülj az adott nap kedvezményes termékéről! Látogass el márkaboltjainkba vagy webshopunkba, és nézd meg, mit tartogat az aznapi adventi ablak!

Oszd meg ezt a bejegyzést!