Fehérnemű sportoláshoz

A Bonattinál megtalálhatja az Ön számára ideális fehérneműt sportoláshoz.

Fehérnemű sportoláshoz

A Bonattinál megtalálhatja az Ön számára ideális fehérneműt sportoláshoz.

Az edzőcuccokból egyre szélesebb választék áll a rendelkezésünkre. Néhány évvel ezelőttig, sokan nem is gondolták volna, hogy egy rendes melltartó nem feltétlen alkalmas a sportoláshoz, és negatív hatása is lehet.

Nem lehet elégszer felhívni rá a figyelmet, hogy sokszor nem választunk körültekintően sportoláshoz használt fehérneműt.

Azt, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben edzés közben is, sok dolog befolyásolhatja. Sokszor csak egy aprócska dolog kerüli el a figyelmünket, a fehérnemű. Pedig sokkal fontosabb, hogy mit viselünk az edzőruha alatt, mint gondolnánk.

A fazon mellett először is a fehérnemű anyaga is fontos befolyásoló tényező. Az ilyenkor tapasztalható erőteljes izzadás miatt fontos a lélegző fehérnemű és a jó nedvszívóképesség. Selyem vagy csipke esetén bent ragadhat az izzadság, ami kedvező környezet a gombás fertőzések számára. Ezeket nem célszerű viselni, ugyanis az izzadás elvezetése kulcskérdés edzés során! A régi, kinyúlt fehérneműknél a felszínre került gumi kellemetlen kiütéseket okozhat, így ezeket is jobb elkerülni.

Nincs is annál idegesítőbb, ha nagyobb méretű fehérneműt választunk, és folyton húzogatni kell edzés közben.

Fontos, hogy mindig a megfelelő méretű bugyit viseljük. Sportoláshoz mindig ajánlott sportmelltartót választani, mert a sima melltartó kidörzsölheti a bőrt mozgás közben. Érdemes ügyelni arra is, hogy ne legyen túl mélyen dekoltált a választott darab, különben az edzőteremben elterelheti mások figyelmét, de ami ennél is rosszabb, hogy nem tart eléggé.

Mi a megfelelő fehérnemű sportoláshoz?

A szakemberek úgy tartják, hogy sportoláshoz az egyik legrosszabb alsónemű-választás a tanga. Kényelmetlen és még higiénia szempontból sem előnyös. Ajánlott inkább varrás nélküli, egyszerű pamut alsóneműt felvenni.

A férfiak körében ma a boxeralsó vezeti az eladási ranglistát. Ezeken kívül még a slip, azaz a fecske alsó ami ismertebb. Sokan nem tudják de a sportolásnál  kifejezetten a fecske alsó viselete ajánlott.  Ugyanis a fecske fazonú alsónadrág vagy a kifejezetten sportoláshoz készült sport boxeralsó véd az extrém hatásoktól, sérülésektől.

A Bonattinál megtalálhatja az Ön számára ideális fehérneműt sportoláshoz is. Női vásárlóinknak az Ivette Sportmelltartót ajánljuk, melyet fekete és fehér színben is választhatnak. A férfiaknak pedig az Adamo fecskealsóinkat ajánljuk, amely több színben is elérhető így kedvükre válogathatnak közülük. Legyen Ön is magabiztos sportolás közben is!

A megfelelő melltartó a sportoláshoz. A megfelelő fehérnemű a sportoláshoz.

Oszd meg ezt a bejegyzést!