Miért fontos odafigyelni a megfelelő téli fehérnemű kiválasztására?

Miért fontos odafigyelni a téli fehérnemű kiválasztására? A réteges öltözködés fontos eleme.

Miért fontos odafigyelni a megfelelő téli fehérnemű kiválasztására?

Amikor beköszönt a tél és beburkolózunk vastag pulóverünkbe és kabátunkba, könnyen lehet, nem érezzük szükségét, hogy gondot fordítsunk a megfelelő téli fehérnemű kiválasztására. Pedig az egyre hidegebb időjárás miatt kiemelten fontos, mit hordunk a ruhánk alatt.

A tél szürke, szomorkás hangulatát színesebbé teheti a tudat, hogy igazán csinos fehérneműt viselünk napközben. De nem ez az egyetlen ok, amiért érdemes ilyenkor is átgondolni a választásunkat. A réteges öltözködést is egyszerűbbé és praktikusabbá tehetjük, ha nem egy harmadik pulóverben, hanem gondos aláöltözésben gondolkodunk, mely lehet egy igényeinknek megfelelő téli fehérnemű.

Ezekre figyeljünk oda téli fehérnemű vásárlásakor:

  • Köztudott, hogy hideg időben nagyon fontos a réteges öltözködés. A nagyon fázósak jól tudják, mennyire kényelmetlen több pulóverben kimenni az utcára. Épp ezért érdemes előre bevásárolni minőségi trikókból vagy atlétákból, hogy kényelmesebb öltözékben védjük magunkat a hideg ellen. Kínálatunkban a hölgyek és az urak is megtalálhatják a számukra megfelelő fehérneműket.

RAQUEL J-20 női trikóAPOLINA - Bonatti női atléta trikó - 2019férfi atléta - Alberto világosszürkeférfi atléta - Kostelo fekete

  • Nőként igazán hideg időben ritkán hordhatunk olyan ruhákat, melyek kiemelik az adottságainkat. Egy divatos fehérneműben azonban a vastag öltözékünk alatt is csinosnak érezhetjük magunkat. A Bonatti 2020-as őszi/téli kollekciójából akár alakformáló fehérneműt is választhatunk, ami nem szimplán kiemeli a nőies formákat, de magas dereka miatt jobban véd a hideg ellen is.

KENDAL J-20 női alakformáló bézsKENDAL J-20 női alakformáló fekete

  • A body sok nő kedvence, nem véletlenül! amellett, hogy nagyon szép, praktikus viselet télen is, hiszen jobban melegíti a felsőtestet, mint egy kétrészes fehérneműszett, és vékony anyagának köszönhetően ruha alatt is esztétikus marad.

ALIRA J-20 női body

  • Ne feledkezzünk meg az otthoni viseletről sem: egy köntös igazi alapdarab, és ajándéknak is tökéletes!

STEFANIA J-20 női köntösSKY J-20 női köntösVITO J-20 férfi köntös

  • A téli időszakban érdemes figyelmet fordítani a végtaglehűlés megelőzésére is. Ez a kellemetlen probléma jellemzően a nőket sújtja. Hideg végtagokkal még egy meleg lakásban is könnyen érezhetjük azt, hogy az egész testünk fázik. Ha már lehűltek a kezek és a lábak, nehéz őket újból felmelegíteni. Hordjunk otthonunkban is meleg, téli zoknit vagy papucsot, házi kiscsizmát, hogy elkerülhessük a kellemetlenséget!

Női zokni SJ-168Női zokni SJ-165Bonatti - karácsonyi női papucs - ADELISA NG-20ALBERICO J-19 - Bonatti férfi papucs - 2019

Ne hagyjuk figyelmen kívül a pszichológiai előnyöket sem: ha igaz, hogy a rossz idő rosszkedvvel jár együtt, akkor cáfoljunk rá! Egy szép, új fehérneművel bármikor örömet szerezhetünk magunknak!

 

Share this post