Érdekességek és újdonságok a 2021-es női őszi/téli kollekcióban

Érdekességek és újdonságok a 2021-es női őszi/téli kollekcióban

Érdekességek és újdonságok a 2021-es női őszi/téli kollekcióban

A mostani új őszi/téli fehérnemű-kollekcióban most sem csak gyönyörű fehérneműk, hanem többek között kényelmes trikók, vidám pizsamák, szexi hálóingek és csodálatos köntösök közül is válogathatunk.

Na, de ez egyáltalán nem újdonság, hiszen ez mindegyik kollekcióval így szokott lenni. Most viszont a 2021-es női őszi/téli kollekcióban a választék megint bővült új termékekkel, hogy mindig legyen valami új és izgalmas az őszben. Kezdjük azzal, hogy mivel hidegebb idők jönnek a Bonatti új trikósorozattal készült. A Penelope J-21 trikó igazán sportos megoldás egy picit szélesebb vállpánttal, így a kirándulás és a mozgás is réteges öltözködést tesz lehetővé, ha a szabadtéri programokat választjuk. A PAM J-21 változat arra biztat majd mindennap, hogy váltsd valóra az álmaidat, míg az APOLINA J-21 női trikó a felső részén végigfutó vastagabb csipkecsík miatt gyönyörű fehérnemű, amit három színben (bordó, zöld és kapucsínó) lehet még elérni.

Leggingseket is gyorsan kell vásárolni, mert úgy tűnik, velünk együtt sokaknak tetszenek az új őszi/téli kollekció darabjai. Kifejezetten sportoláshoz ajánljuk őket, de ha nem szereted, ha otthon korlátoznak a mozgásodban, akkor is jó választás lesz, mert tökéletesen követik az alakod és nem korlátoznak a mozgásban, így jóga vagy pilates órára tökéletes lesz bármelyik. Ha még nem fogytak el! Választhatod az Adora vagy a Claudina terméket.

A meleg köntösökre is szükség lesz hamarosan, így ha még nem vásároltál tőlünk valami szépet a korábbi években itt az idő beújítani egyet a 2021-es női őszi/téli kollekcióban szereplők közül, vagy kiegészíteni a kollekciót egy szabadidőruhának is beillő fazonnal! Az Evonna J-21 egy meleg zsebes megkötős púderrózsaszín köntös, melybe gyorsan belel lehet bújni akár fürdés után, akár egy hidegebb reggelen, amikor még egy kis ideig magaddal vinnéd az ágy melegét.

A Fernanda J-21 köntös segítségével akár a tél hercegnője is lehetsz, de tényleg! Amellett, hogy szuper meleg, praktikus, zsebes, cipzáras és kapucnis köntös még jelmez is lehetne. A Hera J-21 rövid köntös az, amiről senki nem mondja meg, hogy valóban köntös. Védi a derekad, cipzáros és kapucnis, gyönyörű színe van és két helyes pom-pomja, amivel könnyebb felhúzni a  cipzárt.

 

Mik az igazi érdekességek és újdonságok a 2021-es női őszi/téli kollekcióban?

Ezt a végére hagytuk, a teljesség igénye nélkül. Ismét van NIVES pizsama, ami gyorsan el szokott fogyni a karaktere miatt, mert ez a típus most és még mindig nagyon divatos. Nem hagyhatunk bennetek szexi csipkebody nélkül, ezért megérkezett végre a Negra J-21 body. Egy már ismert fazon a merevítő nélküli melltartók köréből és a hozzá párosítható női alsó új színt kapott, így már most felkészülhetünk a Mikulás szexi fogadására a Havana J-21 és a Margaret J-21 fehérnemű segítségével. Aki pedig igazán követi a divatot az tudja, hogy a bőr és latex hatású csillogó leggingsek (Aren két színben is van) berobbantak a divatba és egy megfelelő tunikával, amely elfedi a feneket nagyon izgalmas ruhadarabnak számítanak.

Ne feledd! Egy jól illeszkedő, varrásnélküli bugyi pedig kevésbé tűnik át a leggingseken.

Kövesd a Facebook oldalunkat is!

Oszd meg ezt a bejegyzést!