Sportoláshoz Bonatti fehérnemű! Vagy viseld őket szabadidőruhaként!

Sportoláshoz Bonatti fehérnemű! Vagy viseld őket szabadidőruhaként!

Sportoláshoz Bonatti fehérnemű! Vagy viseld őket szabadidőruhaként!

A 2021-es őszi Bonatti fehérnemű-kollekció olyan fehérneműket is tartalmaz, melyeket sportoláshoz vagy szabadidőruhaként is hordhatsz, annak ellenére, hogy fehérneműk.

Tavaly ilyenkor éppen arról írtunk, hogy a zord időjárásban szinte ki sem dugnánk orrunkat a lakásból, szeretnénk begubózni kedvenc, meleg pizsamánkba.

Az idő most is kicsit hűvös, ha ehhez igazodóan keresel pizsamát, a 2021-es őszi Bonatti fehérnemű-kollekcióban biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. Azonban néhány pizsama akár szabadidőruhának is beillik, mivel olyan megjelenéssel és kialakítással rendelkezik. Mutatjuk, mely Bonatti termékek hordhatók akár a hálószobán kívül is!

Otthoni öltözéknek is beillő Bonatti fehérnemű például a PAULA J-21 pizsama, melyet apró kockás díszítése, az ujjakon lévő varrás miatt gondolhatunk rendes szabadidő ruhának. Természetesen a kötős nadrág és a kötős kapucni miatt. Ha anyukád vagy a barátok váratlanul beállítanak, akkor sem feltétlenül fogják azt gondolni, hogy most keltél ki az ágyból.

A MARCELA J-21 pizsama csíkos mintázata is hasonló érzést kelt, mint a PAULA J-21 pizsama kockás díszítése. A csíkok bársony anyagra emlékeztetnek, így nagyon elegánssá teszik a pizsamát, melynek denevér ujjú felsője a divatos megjelenést is biztosítja.

A KIRA J-21 pizsamát is bármikor hordhatjuk otthon, hiszen nem különbözik sokban egy kényelmes pamut együttestől. Az oldalt bevágott felső, mely elől rövidebb, mint hátul, egy dizájnos hosszú ujjúnak is megfelel.

Az őszi kollekció tartalmaz olyan termékeket is, melyek kifejezetten sportolás céljából lettek kialakítva.

Ilyen az ASJA J-21 sport melltartó, mely a fekete és a szürke szín ötvözésével jött létre, így mindkét színnek megfelelő nadrággal is felveheted. Hátulján, a fekete anyagban egy stílusos háromszög alakú kivágás is helyet kapott.

A sportmelltartót remekül párosíthatod az őszi kollekcióban ugyancsak megtalálható fekete ZINA leggingsszel vagy a szürke RIA J-21 leggingsszel. Ha pedig szereted a kék színt, akkor neked ajánljuk a MARGO J-21 leggingsszet, ami lábaid formáját is nagyszerűen kiemeli. A leggingsek persze otthoni viseletre is használhatók, ha inkább ahhoz van kedvünk.

Ha a home office idejét szeretnéd egy kényelmes, szabadidőruhának tűnő Bonatti fehérneműben tölteni, vagy sportoláshoz is szívesen hordanád egyik termékünket, akkor látogass el márkaboltunkba vagy webshopunkba!

Share this post