Bonatti fehérneműben az utcára?

Bonatti fehérneműben az utcára?

Légy merész, ne állj meg a mások által húzott határoknál, tedd azt, ami neked jól esik! Menj ki Bonatti fehérneműben az utcára!

Nem, nem beszélünk félre! A napokban legzordabb arcával köszöntött minket az ősz. Komor reggelek, hideg, szakadó eső, sár és bokáig érő pocsolyák. Legszívesebben ki se dugnánk az orrunkat otthonról, de vár a munka és a kötelességek. Éppen ezért, az esték és a hétvégék fénypontja az lehet, amikor bekuckózunk és kedvenc pizsamánkban, köntösünkben ki sem kelünk az ágyból. Ha pedig home office-ban dolgozunk, azon kaphatjuk magunkat, hogy már hónapok óta csak hálóruhát, otthoni ruhát hordunk.

Így előfordul, hogyha mégis el kell szaladnunk otthonról, elfelejtünk vagy nincs kedvünk átöltözni.

Jó hírünk van, nem is mindig kell! Idén éli másodvirágzását az a laza és formabontó divatirányzat, amelynek lényege, hogy menjünk ki fehérneműben az utcára. Ez a természetesen Amerikából indult trend annyira népszerű lett az utóbbi években, hogy a sztárokat és a divatbloggereket is magával ragadta. Az áruházakban pedig szezonról szezonra megjelennek a pizsamára, köntösre hasonlító utcai ruhák.

A Bonatti új, 2020-as őszi/téli kollekciója olyan divatos pizsamákat és köntösöket kínál, melyekben bátran kiléphetünk a nagyvilágba, ráadásul igazán trendinek és különlegesnek érezhetjük magunkat.

A női kollekció hosszú ujjú pizsamái egy kényelmes szabadidőruha benyomását keltik, így elég csak kipattanni az ágyból, felhúzni egy cipőt, és mehetünk is.

Viszont, ha a tetőtől-talpig pizsamát túl soknak érzi valaki, a kedvenc pizsamafelső is tökéletes, mert egy farmernadrággal vidám, kényelmes szettet képez. Ugyanezt az eredményt érhetjük el a Bonatti néhány új köntösével, ugyanis a hagyományos stílus helyett ezek kapucnis, kenguruzsebes pulóver fazonúak, ELECTRA J-20 puha, bolyhos, míg a NEVENA J-20 kifinomult, kötött megjelenésű.

ELECTRA J-20 női köntös ALEKA J-20 női pizsamaNEVENA J-20 női otthoni ruházat AJANA J-20 női pizsama 

 

Ebből az amerikai divatőrületből a férfiaknak sem kell kimaradnia! A Bonatti a férfiakra is gondolt. A 2020-as őszi kollekció pizsamái a megszólalásig hasonlítanak a ruhaboltokban kapható melegítőnadrágokra és hosszú ujjú pólókra.

ADOLFO J-20 férfi pizsama NIKO J-20 férfi pizsamaDION J-20 férfi pizsama SAMUEL J-20 férfi pizsama

 

Nem csak az utcán, otthon is fontos, hogy jól nézzünk ki! Akkor sem kell aggódnunk, ha átaludtuk az ébresztőt, vagy elszundítottunk ebédidőben, az ágyból kikelve azonnal odaülhetünk az íróasztalhoz. A Bonatti pizsamáiban és köntöseiben a külsőnk mindig kifogástalan lesz. Na, ki ül le a home office-os videóbeszélgetésre holnap pizsamában?

Share this post