A 2022-es nyári strandkollekció egyrészes fürdőruhái

A 2022-es nyári strandkollekció egyrészes fürdőruhái

A 2022-es nyári strandkollekció egyrészes fürdőruhái

Kedvünktől, stílusunktól és alakunktól függően rengeteg fazonú és színű fürdőruha közül választhatunk ebben a 2022-es nyári szezonban is.

De a 2022-es nyári strandkollekció egyrészes fürdőruhái mindig és biztosan jó választásnak bizonyulnak, ha az úszás is szóba jön. Azt senkinek nem kell elmondani, hogy a bikinivel szemben az egyrészes fürdőruha nagy előnye, hogy mindig a „helyén marad”. Sem az aktívabb mozgás vagy sportolás közben sem kell feszengeni és attól félni, hogy lesznek esetlegesen kikandikáló testrészek. Az egyrészes fürdőruha a vízisportokhoz a lehető legideálisabb választás. De az egyrészes fürdőruha nem csak sportoláshoz megfelelő. Hiszen hordhatók egy sorttal egy szoknyával úgyis, mint egy felső.

Lehetünk sportosak és csinosak egyszerre

egyrészes fürdőruha 22/1

 

A szexi szabások és sziluettek felpörgették a divatvilágot – és akár szereti valaki, akár utálja, a fehérnemű felsőruházatként is visszatér. A még szexibb trendek mellett a fülledt kivágások továbbra is tartják magukat az egyrészes fürdőruhák esetében. A Cut out fürdőruhák olyanok, hogy épp csak egy picit mutatnak belőlünk többet a jól elhelyezett kivágások segítségével. A kivágott fürdőruhák már néhány szezon óta reflektorfényben vannak. Természetesen elsősorban olyan hölgyeknek ajánljuk, akik nem jönnek zavarba a stírölő tekintetektől.

 

A tavaszi/nyári bemutatók tele voltak színekkel és optimizmussal ezt nevezték dopamin öltözködésnek. A trendet anélkül is ki lehet próbálni, hogy túl nagy befektetéseket hajtanánk végre. Bár minden élénk árnyalat játszik, a kifutópályákat az élénk zöldek, rózsaszínek, sárgák és narancssárga tónusok lepték el, így ezek a legnépszerűbbek idén az egyrészes fürdőruhák esetében is.

 

 

És végül jöjjenek azok a klasszikusok, amik egy-egy nyári estén kifejezetten elegánsak lehetnek egy szoknyával, akár egy esti koncerthez is.

Oszd meg ezt a bejegyzést!


You've just added this product to the cart: