Jönnek a hűvös nappalok és a hideg éjszakák

Jönnek a hűvös nappalok és a hideg éjszakák

Jönnek a hűvös nappalok és a hideg éjszakák

A szakemberek azt mondják eljött a szezonális depresszió ideje. De Te ne hagyd magad! Mi is segítünk.

Levertség, fáradékonyság nehezíti a mindennapokat? Ne aggódj, teljesen normális, ha időnként lehangoltnak érzed magad, amikor beköszöntenek a borús őszi-téli napok. Mivel a nőknél nagyobb a probléma kialakulásának kockázata érdemes odafigyelni és elejét venni a dolgoknak.

Mit tehetsz?

1. Sétálj nagyokat, tölts minél több időt friss levegőn! Borúsabb napokon is sokat segít, ha reggel az erkélyen, a teraszon vagy csak a szélesre tárt ablaknál megmártózol a reggeli napfényben, különösen az ébredés utáni órákban.

Ehhez a Bonatti 2019-es őszi/téli fehérnemű-kollekciójából válassz egy jó meleg papucsot és egy köntöst, így biztosan nem fogsz megfázni! Az AVRIL P-19-női papucs és a CANDY J-19 köntös tökéletes választás.

AVRIL P-19-női papucs - 2019

CANDY J-19 - Bonatti női köntös

2. Sportolj rendszeresen! A fizikai aktivitás csökkenti a stresszt és az ingerlékenységet.

Ehhez tökéletes választás a Bonatti leggingsek és a női sportmelltartók bármelyike. Például a Cherry J-19 leggings és az Odiva női sportmelltartó.

ODIVA - Bonatti melanzs pink női sportmelltartó

CHERRY J-19 - Bonatti piros női leggins - 2019

3. Pihenj, amikor lehetőséged van rá, figyelj rá, hogy a hideg éjszakák során se fázz, és étkezz egészségesen!

Válaszd azokat a szuper női pizsamáinkat, melyek a 2019-es őszi-téli Bonatti fehérnemű kollekció olyan vidám termékei, amik akár otthoni szabadidőruhának is beillenek! Ilyen a PATRISHA J-19, a MEDEA J-19 vagy az AURELIA J-19 női pizsama.

PATRISHA J-19 - Bonatti női pizsama -2019MEDEA J-19 - Bonatti női pizsama - 2019 AURELIA J-19 - Bonatti női pizsama - 2019

 

4. Tedd vidámmá a hétköznapokat és használj vidám, meleg színeket!

A szürke, őszi-téli napok energiavesztéssel járnak a szervezetben. Nem csak az éjszakákra érdemes odafigyelni, főleg akkor, ha a hangulatunkat is tudjuk befolyásolni néhány melegebb és meleg színű női alsóval. 

ERIKA J-19 - Bonatti Női alsó - 2019 - csíkos

Share this post