Férfi fürdőnadrág – trendek 2018-ban

Férfi fürdőnadrág – trendek 2018-ban

Férfi fürdőnadrág – trendek 2018-ban

Voltak olyan évek, amikor a nagyon bő, térdig érő, szörfös nadrágok voltak divatban a strandokon, és az idősebbek biztosan emlékeznek még, amikor bugyiszerű férfi fürdőnadrágok, fecskék és azok variánsai voltak menők.

Minden kor más és mást hozott a férfi fürdőruhadivat terén, még akkor is, ha itt nem olyan látványos a változás, mint a hölgyeknél. Az igazán divatos férfit 2018-ban a rövidebb szárú fürdőnadrág jellemzi. Egyes divatdiktátorok szerint az vesz fel hosszabb szárú fürdőnadrágot, akinek valami takargatnivalója van.

De a divat a férfiakat mindig kevésbé hatja meg, éppen ezért fütyülnek a trendekre és többnyire azt hordják, ami kényelmes és funkcionálisan jól teljesít. Közkedveltek azok a gumikorcos fürdőnadrágok, amelyek éppen térd fölé érnek. Lehet a mintájuk tarka-barka, színes vagy éppen csíkos. A legtrendibb szín 2018-ban a türkiz és a világoszöld.

       

A fürdőnadrágok, fürdősortok, bermudák széles választékában sem mindig könnyű kiigazodni, ezért igyekszünk akár személyesen is segíteni. Ilyen közeli szemügyre vétel esetében tudatosul sokakban, hogy a Bonatti férfi fürdőruha választéka hatalmas, vannak kifejezetten funkcionális típusok elől, hátul cipzáras zsebekkel és pici belső (derékrészhez rögzített) zsebbel.

cipzáros zsebű férfi fürdőnadrág

A Bonnati férfi fürdőruhák klasszikus, rugalmas fürdőruhaanyagból készülnek, 80% poliamid, 20% elasztán. A magas elasztán-tartalomnak köszönhetően nagyon rugalmasak, nem tágulnak ki a vízben, nem nyúlnak meg és nem lesznek átlátszóan szitásak. A fürdőruhaanyag bírja a mindennapos vizes használatot és a napot.

Az egyik legtöbbször elhangzó kérdés: milyen gyorsan száradnak meg a fürdőnacik.

A napon nagyon gyorsan. A sortfélék általában 100% polyamid anyagból készülnek, mindegyikben van belső hálós nadrág, ezért gyorsan száradnak, mivel nem tapadnak a testhez, csak az a bizonyos  hálós anyag, ami annyira vékony, hogy szintén hamar szárad. A fürdősortok némelyike akár utcára is hordható, senki nem mondja meg róluk, hogy fürdőnadrágok.

    

Ha a tavalyi fürdőruhát kikezdte a sós víz, vagy elöregedett a gumija, érdemes kipróbálni a Bonatti márkát és nem az utolsó pillanatra halasztani az új kedvenc kiválasztását. Számtalan színű, mintájú és fazonú divatos fürdőnadrágot kínálunk az igényeseknek kedvező áron. S, hogy a fürdőruha még tovább szolgálja vásárlóját érdemes a következőket betartani. Ne mossuk magas hőfokon, maximum 30-40 fokon, klór tartalmú mosószert ne használjunk, lehetőleg fektetve szárítsuk!

Share this post